Avatar - ilyenek vagytok ti, játékosok!

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 6.
  • Érdekesség
Link másolása
James Cameron szerint az Avatar negatív véleményt is megfogalmaz a videójátékosok életmódja kapcsán - elég csak ránézni a Sigourney Weaver által alakított Grace-re.
James Cameron szerint az Avatar negatív véleményt is megfogalmaz a videójátékosok életmódja kapcsán - elég csak ránézni a Sigourney Weaver által alakított Grace-re.



A Center of Tobacco Control Research élesen bírálta a rendezőt, hogy legújabb filmjében, az Avatarban a Sigourney Weaver által alakított tudós láthatóan boldogan nyúlt a cigaretta után az egyik jelenet során. Valamilyen szinten érthető ez, a mi szemszögünkből viszont Cameron válasza a legérdekesebb: "Goromba, káromkodik, iszik és dohányzik. Grace nem törődik az emberi testével, csak az avatarja érdekli: mindez amolyan vélemény is azokról, akik túl sokat időznek különféle virtuális világokban karaktereik mögé bújva, az interneten és a videójátékokban." Szóval ilyenek vagytok ti, játékosok.
93.
93.
pt95
92.
92.
Giga0509
91.
91.
GameboyKING
xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd!!!hahahahahahahahahahahahahahahahaha. VICCCCCCCCES!!!!!!
90.
90.
GameboyKING
#96: fogd már be Bbogesz! Kérlek!

89.
89.
GameboyKING
Bocs, csak muki666!!! Párdón!!!

88.
88.
GameboyKING
#95: igazazad van muki6664 100%-ra igazad van!!!

87.
87.
GameboyKING
86.
86.
GameboyKING
Most jelent meg a film, s már a PS2.őn is kint van? Sirály!!!
85.
85.
Cameron válasza nálam 10/10 :) (pedig én sem vagyok különb... :) )
84.
84.
Bbogesz
Muki ez a tipikus "Akinek nem inge..." dolog. Cameron azokról beszélt akik túl sokat időznek a virtuális világokban. Ezzel egyébként egyet is értek mert egy idő után azt veszik észre a "nagy játékosok" hogy egyedül maradnak. Az embernek sztem a boldog élethez szüksége van a társas létre. És most nem egy virtuális manga csajszira gondolok hanem igazi hús vér társra. Nem azt mondta hogy minden játékos idióta hanem azt hogy az a hülye aki elhanyagolja az igazi életet.
83.
83.
muki666
Cameron jobban tenné ha először tükör elé állna mielőtt emberek tíz- vagy száz millióit kritizálja és sértegeti.
82.
82.
CD klon
De ez most a ****ért kell ezt hát legaláb valoság hü a film látam olyan filmet már amibe senki nem cigizik senki semit nem csinál hát nem is volt egy mozi fil söt még majdnem DVD-én sem atták ki XD meg ez meg legaláb valoságos jó igen mert az tényleg durva ha elszivja és röktön a kövi de ez hogy a filmben elsziv (5 szál cigit ez csak példa volt) XD hú azt sem tudom mit írok XD
81.
81.
Horvi14
de istenem most nehogy már ezlegyen h júj cigizik a nő... ésa drogos filmek?? :D
80.
80.
Horvi14
sztem a film azér is volt fasza mer sok benne az alapvető igazság ami jellemző az emberekre... ami főleg tetszett az aza rész volt amikor mondta a főnök csávó a tervet: ,Ha kell valami, találj ki valami jó okot, aztán csinálj háborút, (khmm amcsik...)
79.
79.
jogipok
Azért bújnak az emberek az avatarjuk mögé mert a világ oda üldözi őket.

Ha lehetne én is itt hagynám ezt a porfészket mert amit az emberek művelnek egymással meg a földel az már nagyon gáz.
78.
78.
suigetsu
nekem tetszett a játék

nem volt oan nagy szám:/

de jó volt
77.
77.
szerver
hát lőni nem nagyon lehet jól benne
76.
76.
Scoo
#86: A teljes játék alapján se jó. Sajnos :(
75.
75.
killi
nekem sem tetszik a demo alapján...

74.
74.
mibv13
Kipróbáltam a Demo-t. Mehet a levesbe a játék, nekem nem kell.
73.
73.
Scoo
#83: "egyik fő mondanivalója" - nem ez a fő mondanivalója a filmnek, a rendező se ezt emeli ki elsősorban. Ez csak egy reakció arra, hogy miért cigiznek benne. A fő mondanivaló inkább az, hogy az emberiség pénzszerzés céljából nem tisztel se embert, se istent (se anyaföldet).
72.
72.
hauer
Engem pedig meglep, hogy egy ilyen nagyszabású és rendkívül költséges film egyik fő mondanivalójaként ezt emeli ki a rendező.

Én anno sokat játszottam és mea culpa, a sport valóban háttérbe szorult. Utána kinőttem belőle és az érdemi munkák mellett jutott idő mozgásra is. Másrészt nem csak a játékok vágják haza az egészséges életmódot. Az internet előtt a tv volt mindennek az oka, azelőtt meg kitudjami. Enélkül a film nélkül is köztudott, hogy az internet megöli a személyes kapcsolatokat, ismerek olyan 10 éves kisgyereket, aki inkább msn-ezik a szomszéd utcában lakó barátjával ahelyett, hogy elmennének játszani vagy délután focizni. Az Avatar pedig egy nagyszerű film, érdemes megnézni és érdemes belőle mindenkinek levonni a saját tanulságát. James Cameronnak pedig gratulálok a mesteri kivitelezéshez.
71.
71.
hedzsooo
Szerintem is ott a pont, Cameron-nal. :)

Akinek + nem inge, ne vegye magara...ahogyan azt mar lentebb is irtak. ;)
70.
70.
tomy88trance
Szvsz nem számít ma már,hogy kinek milyen iskolája van.. ha érettségid van az se ér semmit, de ha körülnézünk látjuk,hogy sok a diplomás munkanélküli is.. szóval nem az a lényeg ma már , főleg nálunk ,hogy milyen papírod van, sajnos ma már csak a szerencsések vagy a szemfülesek járnak a legjobban illetve azok akiknek vannak kapcsolatai. Egyébként egyetértek Cameron-nal, aki nem csak egy nagyszerű filmrendező, hanem a dolgok mögé is oda lát. Egyébként nem tudom mit akadtok ki.. Látta egyáltalán valaki a "ti" után a vesszőt? Más a mondat értelme így.. a film pedig nagyszerűen leírja azt,hogy mire képes egy játék ,főleg ha beleéli magát az ember. Ez is csúnya dolgokra képes,ha az embert utoléri a függőség, de ez nem csak a számítógépes dolgokra igaz, hanem minden függőségre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...