Age of Conan: Rise of the Godslayer

A Rise of the Godslayer az Age of Conan első kiegészítőlemeze, témáját tekintve pedig a keleti kultúrák felé nyitja meg a sztorit. Érdekes lesz!

A Funcomé lett a Conan-franchise

A norvég fejlesztőcsapat jó ideje együttműködik már a Conan-jogokat (is) birtokló Cabinet Grouppal, a minap azonban felvásárolta a céget úgy, ahogy van. Az új játékuk számos karaktert felvonultat Robert E. Howard univerzumából.

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.

Három új Conan-játék készül a Funcomnál

Visszatér Conan, a barbár - legalábbis három videojátékban biztosan. A Funcom bejelentette, hogy megszerezte a Conanhez tartozó jogokat, és az első üdvöskét már januárban le is leplezi.

Leépítések a The Secret World fejlesztőinél

A patinás múlttal rendelkező Funcom átszervezésekbe kezdett, a jövőben kisebb kaliberű, de jó minőségű MMO-kat dobna inkább piacra. A The Secret Worldöt sikerült felpörgetni a buy-to-play modellel.

Age of Conan - jót tett neki az ingyenes modell

A Funcom örömmel jelentette be, hogy miután az Age of Conan free-to-play üzleti modellre váltott, nem kevesebb, mint 600 ezer játékos próbálta ki a barbárok világában játszódó kalandot. Sőt az ünnepélyes hír nem múlhat el jutalom nélkül sem: érdemes lesz november 21-én bejelentkezni az MMO-ba.

Jót tett az Age of Conannek az ingyenes modell

Ahogy az várható volt, az Age of Conan játékosállományára is kedvezően hatott az ingyenes modell bevezetése. Az Age of Conan sokak számára az egyik legérdekesebb MMORPG-nek tűnt, nem csoda, ha rengetegen vártak csak arra, hogy az üzemeltetője felhagyjon a havidíj szedésével.

Ingyenes lett az Age of Conan is

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Funcom is fejet hajtott napjaink trendje előtt, és az Age of Conan MMORPG-jüket mostantól free-to-play rendszerben forgalmazzák tovább. Szóval alapesetben nincs havidíj, csupán ha még több extrára vágysz, akkor kell kinyitnod a bukszádat.

Brutális előzetesen az új Conan-film

Alkalmanként jelentkező Cooltúra-rovatunkban szeretünk néhány filmet figyelemmel kísérni, főleg azokat, melyek valamilyen szinten játékbeli vonatkozásokkal is rendelkeznek. Az új Conan, a barbár pont ilyen, a frissen kiadott vérontós előzetest pedig mi sem, így ti sem hagyhatjátok ki.

Nyártól ingyenes az Age of Conan

Az Age of Conan mérsékelt sikert könyvelhetett el az MMO-játékok kőkemény piacán. Talán ezért, talán másért, de a fejlesztők úgy döntöttek, itt az idő arra, hogy ingyenessé váljon az anyag, s így talán szélesebb rétegeket legyen képes megszólítani, főleg úgy, hogy hamarosan érkezik az új Conan-film is.

Előzetesen az új Conan, a barbár mozifilm

Alkalomadtán jelentkező Cooltúra rovatunk keretein belül ezúttal az új Conan, a barbár jelentkezik, melyből most jelent meg egy friss előzetes. Az atomikusan kemény Jason Momoa főszereplésével készülő remake idén augusztusban kerül majd a mozikba - reméljük, nem kell csalódnunk.