Demon's Souls PS3

Noha első blikkre a Demon's Souls is csupán egy szerepjáték, amelyben meg kell mentenünk az emberiséget, ám a From Software munkája kitűnően sikerült.
1329147000

Sony: elszúrtuk a Demon's Souls kiadását

A Demon's Souls nagyon sokáig csak Japánban volt elérhető, és kérdéses volt, hogy valaha eljut-e egyáltalán a szigetországon kívülre is. S miután eljutott, akkor is csak nagyon nehezen lehetett beszerezni. Mindez úgy tűnik, a Sony hibája, miután a cég nem vállalta a kiadást. De már megbánta.
1291382364

Megvannak a PlayStation Awards nyertesei

A Sony japán részlege évről-évre jutalomban részesíti azokat a játékokat, amelyek a legnépszerűbbek voltak a szigetországban. Idén a Final Fantasy XIII-nak jutott a legnagyobb megtiszteltetés, elvégre csak belőle kelt el több mint egymillió példány. A nyertesek listájáért erre fáradjatok!
1281953316

Demons Souls - sosem kellett volna elkészülnie

A Sony szerint hatalmas mázlinak, és több tényező összejátszásának köszönhető, hogy az utóbbi évek leghardcore-abb szerepjátéka, a Demon's Souls végül elkészülhetett. A fejlesztők nem fogták vissza magukat, megalkották a világ egyik legnehezebb játékát.
1272887700

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.
1271685660

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!
1271415000

Demon's Souls - megvan az európai dátum is

Gyorsabban ment, mint gondoltuk volna: tegnap még arról írtunk, hogy valószínűleg Európába jön a Demon's Souls, mára pedig kiderült a pontos érkezési dátum is.
1271332440

Végre Európába jön a Demon's Souls

Reménytelen várakozással teli hónapok után végül a Namco Bandai érkezik az európai játékosok megmentésére, s behozza a játékot az öreg konitensre.
1254756240

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is akad majd játszani való bőven, hiszen megjelenik az Operation Flashpoint második része, a klónkatonás Star Wars játék és a LucasArts legújabb kalandjátéka is.