Demon's Souls PS3

Noha első blikkre a Demon's Souls is csupán egy szerepjáték, amelyben meg kell mentenünk az emberiséget, ám a From Software munkája kitűnően sikerült.
1552068000

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.
1551182421

Demon's Souls - tényleg készül a felújított kiadás?

A Kotaku általában jól értesült szerkesztője, Jason Schreier a ResetEra egyik fórumán feltett rajongói kérdésre, miszerint várható, hogy lesz Demon's Souls-remaster, egy határozott igennel válaszolt.
1548255604

Demon's Souls - az alkotó nyitott egy felújításra

Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke egy interjúban elárulta, neki nincs ellenére, ha feldolgozást kapna a Souls-őrületet elindító Demon’s Souls, de az biztos, hogy azt másik csapat készítené el, mert ő nem vállalná el.
1511814240

Véget ér a Demon's Souls online támogatása

Jövő februárban véget ér a Demon's Souls online támogatása, így elbúcsúzhatunk az anyag multiplayer mechanikáitól is. Kilenc év után nyugdíjazzák a készítők az úttörő játékot.
1448910044

PlayStation 4-re költözik a Demon's Souls?

A Dark Souls-sorozat alapjait lefektető Demon's Soulst egyelőre elkerülték a különböző felújítások, de most nem kizárt, hogy a From Software PlayStation 4-re költözteti az eredetileg PS3-as klasszikus RPG-t.
1398682841

Elkelt a Dark Souls fejlesztője

A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.
1390320300

Megint az új Demon's Soulsról pletykálnak

Bár a Demon's Souls folytatásának bejelentését novemberre pletykálták, ez végül nem történt meg; ettől függetlenül aggodalomra semmi ok, mert most megint arról csicseregnek a madarak, hogy jöhet az új rész.
1384439459

Holnap leleplezik a Demon's Souls 2-t?

A PS4 holnap kerül a boltokba és a jeles alkalomra még több játékbejelentéssel készül a Sony. A pletykák szerint a Demon's Souls 2 köztük lehet - a forrás ugyanaz a személy, aki a DriveClub késését is megjósolta.
1357383605

PSN-re költözik a Demon's Souls

A Namco Bandai megerősítette, hogy a Dark Souls bitang nehéz előzménye, a Demon's Souls digitális formában is megjelenik a PlayStation Networkön. Az európai játékosok a hónap végén vásárolhatják meg.
1331400618

GDC 2012: Egyre esélyesebb a PC-s Dark Souls

Úgy látszik, megtette a hatását a petíció, mely a tavalyi év egyik legdurvább szerepjátékának számítógépes verziójára irányult. A Namco Bandai látszólag komolyan gondolkodik azon, hogy PC-re is portolja a Dark Soulst. A sorozat ettől függetlenül is folytatást kap majd.