Demon's Souls PS3

Noha első blikkre a Demon's Souls is csupán egy szerepjáték, amelyben meg kell mentenünk az emberiséget, ám a From Software munkája kitűnően sikerült.
Típus: Akció, RPG

Véget ér a Demon's Souls online támogatása

Jövő februárban véget ér a Demon's Souls online támogatása, így elbúcsúzhatunk az anyag multiplayer mechanikáitól is. Kilenc év után nyugdíjazzák a készítők az úttörő játékot.

PlayStation 4-re költözik a Demon's Souls?

A Dark Souls-sorozat alapjait lefektető Demon's Soulst egyelőre elkerülték a különböző felújítások, de most nem kizárt, hogy a From Software PlayStation 4-re költözteti az eredetileg PS3-as klasszikus RPG-t.

Elkelt a Dark Souls fejlesztője

A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.

Megint az új Demon's Soulsról pletykálnak

Bár a Demon's Souls folytatásának bejelentését novemberre pletykálták, ez végül nem történt meg; ettől függetlenül aggodalomra semmi ok, mert most megint arról csicseregnek a madarak, hogy jöhet az új rész.

Holnap leleplezik a Demon's Souls 2-t?

A PS4 holnap kerül a boltokba és a jeles alkalomra még több játékbejelentéssel készül a Sony. A pletykák szerint a Demon's Souls 2 köztük lehet - a forrás ugyanaz a személy, aki a DriveClub késését is megjósolta.

PSN-re költözik a Demon's Souls

A Namco Bandai megerősítette, hogy a Dark Souls bitang nehéz előzménye, a Demon's Souls digitális formában is megjelenik a PlayStation Networkön. Az európai játékosok a hónap végén vásárolhatják meg.

GDC 2012: Egyre esélyesebb a PC-s Dark Souls

Úgy látszik, megtette a hatását a petíció, mely a tavalyi év egyik legdurvább szerepjátékának számítógépes verziójára irányult. A Namco Bandai látszólag komolyan gondolkodik azon, hogy PC-re is portolja a Dark Soulst. A sorozat ettől függetlenül is folytatást kap majd.

Sony: elszúrtuk a Demon's Souls kiadását

A Demon's Souls nagyon sokáig csak Japánban volt elérhető, és kérdéses volt, hogy valaha eljut-e egyáltalán a szigetországon kívülre is. S miután eljutott, akkor is csak nagyon nehezen lehetett beszerezni. Mindez úgy tűnik, a Sony hibája, miután a cég nem vállalta a kiadást. De már megbánta.

Megvannak a PlayStation Awards nyertesei

A Sony japán részlege évről-évre jutalomban részesíti azokat a játékokat, amelyek a legnépszerűbbek voltak a szigetországban. Idén a Final Fantasy XIII-nak jutott a legnagyobb megtiszteltetés, elvégre csak belőle kelt el több mint egymillió példány. A nyertesek listájáért erre fáradjatok!

Demons Souls - sosem kellett volna elkészülnie

A Sony szerint hatalmas mázlinak, és több tényező összejátszásának köszönhető, hogy az utóbbi évek leghardcore-abb szerepjátéka, a Demon's Souls végül elkészülhetett. A fejlesztők nem fogták vissza magukat, megalkották a világ egyik legnehezebb játékát.