Demon's Souls PS3

Noha első blikkre a Demon's Souls is csupán egy szerepjáték, amelyben meg kell mentenünk az emberiséget, ám a From Software munkája kitűnően sikerült.
Típus: Akció, RPG

Ennyit változott a Demon's Souls

A PlayStation 5 érkezésével az eredetileg PlayStation 3-ra kiadott Demon's Souls remake-je is meg fog jelenni. A Phobia nevű youtuber összehasonlító videóban mutatta meg, mekkora a különbség a két játék között.

Demon's Souls - látványos gameplay érkezett

Ha volt egy játék, amely láttán tényleg leesett az állunk a tegnapi PlayStation-showt követve, az a Demon's Souls felújított változata volt. A Bluepoint Games négypercnyi játékmenettel gyönyörködtet bennünket.

Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.

Demon's Souls Remake - a PS5 nyitócíme lesz?

Érdekes spekulációk indultak el a Bluepoint Games Demon's Souls remake-jével kapcsolatban. A játék még augusztus 13-án korhatár-besorolást kapott, ami alapján egyesek úgy vélik, hogy a PS5-tel együtt érkezhet az akció-RPG.

Demon's Souls - PS3 vs. PS5

A soulslike-játékok rajongói valószínűleg még mindig kábulatban vannak a múltheti PS5-ös rendezvény óta, ahol bejelentették, hogy remake-et kap a Demon's Souls. Most egy videóban szépen megnézhetjük fej-fej mellett, mennyit változott a játék.

Elképesztő képeken a Demon's Souls-remake

A legújabb látnivalók alapján szinte el sem hinnénk, hogy a Demon's Souls felújított változatával van dolgunk. A korábbi bejelentőelőzetest követően most néhány szemkápráztató képet is kaptunk a játékról.

Remake-et kap a Demon's Souls

Rengeteg találgatás és pletyka született azzal kapcsolatban, hogy min dolgozhat mostanság a Bluepoint Games, a tegnap esti PlayStation 5-bemutatón pedig erre is választ kaptunk: remake-elik a Demon's Soulst!

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.

Demon's Souls - tényleg készül a felújított kiadás?

A Kotaku általában jól értesült szerkesztője, Jason Schreier a ResetEra egyik fórumán feltett rajongói kérdésre, miszerint várható, hogy lesz Demon's Souls-remaster, egy határozott igennel válaszolt.

Demon's Souls - az alkotó nyitott egy felújításra

Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke egy interjúban elárulta, neki nincs ellenére, ha feldolgozást kapna a Souls-őrületet elindító Demon’s Souls, de az biztos, hogy azt másik csapat készítené el, mert ő nem vállalná el.