PlayStation 4-re költözik a Demon's Souls?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Dark Souls-sorozat alapjait lefektető Demon's Soulst egyelőre elkerülték a különböző felújítások, de most nem kizárt, hogy a From Software PlayStation 4-re költözteti az eredetileg PS3-as klasszikus RPG-t.

Most hétvégén rendezik meg a tavaly meglepően ütősre sikerült PlayStation Experience-t, ahol egy Twitteren közzétett fotó szerint a Bloodborne és a Dark Souls fejlesztőcsapata, a From Software is jelen lesz. És ha már ott lesznek, akkor jó eséllyel be is jelentenek valamit. Legalábbis a Twitteren publikált, kommentár nélküli fotó erről árulkodik.

Ezen ugyanis az látható, hogy a Bloodborne és annak kiegészítőjének, a The Old Huntersnek a dobozos változatain megpihen a Demon's Souls PlayStation 3-as doboza is. Ez gyakorlatilag bármit jelenthet, de az interneten keringő pletykák szerint arról lehet szó, hogy PlayStation 4-re tart a Dark Souls-sorozat és a Bloodborne alapjait lefektető legelső kaland. A bejelentésre pedig hétvégén kerül sor.

17.
17.
Barcsak kiadnak a dead space 1-3-mat ps4-re, mas jatek nekem sem kene es az se lenne baj ha nem remastered, 1:1-ben is johet :-)
16.
16.
izolee69
#15: Az az igazsag, hogy en is csak emiatt nem jatszottam vegig a co-op kampanyt, mert nem volt kivel.
15.
15.
straki89
#13: Én is, nekem a kedvenc horror játékom. Annyit kéne változtatniuk hogy a 3. részben az split screen co-opot bele rakhatnák. Idegesítő volt h nem tudtam játszani mert nem volt haverom akinek meg lett volna a játék :D
14.
14.
straki89
#11: Csak jöjjenek ezek a gamek. Am 10 bolygó nem kell, elég 1 is csak az hatalmas legyen és összetett az egész játék tér. Ötleteink lennének csak sajnos nem mi csináljuk a játékokat :D
13.
13.
izolee69
#12: :-)

En is nagyon bizom egy DS folytatasban, akarki akarmit mond, mind a 3 resznek megvolt a maga varazsa, mindegyiket masert szerettem/szeretem.
12.
12.
#9: Dead Space trilógia és egy Dead Space 4 ami 100-150 órás lesz és 10 bolygón játszódik.
Utána az életem akár véget is érhetne, nincs több vágyam :)
11.
11.
izolee69
#9: A profeta szoljon beloled, draga testverem! Amen! :-)

10.
10.
izolee69
yes, Yes, YESSS!!!
Huu, de kiba' jo lenne.
9.
9.
straki89
Jó lenne plusz a DS1-et is hozzá csaphatnák. Azután még egy Dead Space trilógia és már nem is érdekel a visszafelé kompatibilitás :D
8.
8.
zsocc-nrg
PS3-mon kimaradt, de PS4-en kihagyhatatlan lesz ha tényleg érkezik. Szép időszak ez a PS4-tulajok számára :)
7.
7.
Krezy
Hát ha ez tényleg igaz lesz akkor egy álmom válik valóra :DDD
LEGJOBB játék volt Ps3-on :) Ezt Követte a DarkSouls 1 :D A 2.rész meg egy kalap s.ar lett sajnos (Persze ez csak az én véleményem + pár ismerősömé..Szerintem a 2ben túl lassú lett a harc rendszer )
A Bloodborne is elég ütősre sikerült :D Csak már érezhetően húz a Casual felé mert már nem érzek kéztetést arra hogy Platina után is toljam vele :/ Talán majd jövöhonapba a DLC-t még ki tolom..
De ez a De's eszméletlen volt.. legalább 1-2 havonta elővettem még 1x ki játszani :DDD
6.
6.
Yanez
#5: Oksa, kösz a tippet!
5.
5.
kamgecam
#2: Tökéletes ha a Bloodborne-al kezdesz mert nem függ össze a kettő története,és nem is olyan nehéz mint a Demons Soul's (attól még nem könnyű...)
Nekem az első souls játékom a DS volt és pár hét után majdnem kivágtam a kukába,aztán mégsem tettem.Pihentettem egy fél évet mire újra elővettem és minden idők legjobb játéka lett számomra.csak fel kellett vennem a ritmust,és meg kellett tanulnom hogy mi az a türelem.:),...de utána olyan sikerélményben lehet része az embernek mint amikor a való életben jól sikerül egy sordöntő cél.Hihetetlen, más játéknál még nem találkoztam ilyennel.

Szóval a Bloodborne tökéletes választás Yanez bá hogy picit beletanulj,és ráérezz a ritmusára. :)
2.
2.
Yanez
Kimaradt, de mielőtt még a Bloodborne-ba kezdenék bele, ezt kéne kitolni.
1.
1.
kamgecam
Oké,ne játszatok az érzelmeimmel,ez nem vicces...
A legjobb játék amivel valaha is játszottam.
Az lenne még durvább ha a Bloodborne motorjával újítanák fel és inkább remake lenne mint remasterd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...