Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 29.
  • Biznisz
Link másolása
A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.

A World of Tanks című MMO-t is jegyző Wargaming.net bejelentette, hogy 20 millió dollárért felvásárolta a chicagói Day 1 Studiost.  A Wargaming régóta gondolkodik azon, hogy belépjen a konzolpiacra, ez irányú terveit pedig a Day 1-nal valósítaná meg, ami mostantól a Wargaming West nevet viseli.

A Wargaming.net ígéretei szerint a Fracture-t és a F.E.A.R. 3-at tető alá hozó stúdió kizárólag az eddig még bejelentetlen konzolos címére fókuszálhat, és bár a játékról nem tudunk semmit, nem lennénk meglepve, ha free-to-play lenne.

Ezt nem csak a Wargaming.net profilváltása sejteti (a fehérorosz cég a World of Tanks előtt stratégiai játékokban utazott), de a Day 1 Studios legutóbbi projektje is egy free-to-play, mechás MMO volt. A Reign of Thunder sorsa kapcsán még nem érkezett egyértelmű állásfoglalás, igaz, a hivatalos weboldal nem sok jóra utal.

9.
9.
Ooorky
#8: Onnan, hogy mai napig fenntartom a kapcsolatot azokkal a klánokkal amelyeket anno végigjártam, és náluk alapvetően 2 féle játékos van:
1, a régiek, akiknek már annyi pénz és free xp gyülemlett fel, hogy nem fizetnek egy büdös fillért sem a játékért, gyakorlatilag csak azért játszanak, mert sajnálják a beleölt időt.
2, újak, akik nemrég kezdték, maximum amire pénzt kiad (vagy a szülei kiadnak) az egy prémium tank, esetleg 2-3 hónap prémium, de ezután a játék faszságai miatt abbahagyja, pláne, hogy van alternatíva (ismerek olyan klánt ahol ~ 2 hét alatt az emberek fele átállt War Thunder-re...).
Mellesleg a játékosszámot meghamisítani a legkönnyebb...
8.
8.
gerebje
#6: Azt honnan veszed, hogy fogynak a fizető játékosok, pár hónapja annyian játszanak hogy a szerver túl van terhelve. Ezek közt szinte biztos hogy van nem is egy pénzeszsák, aki megvesz mindent. Igaz ez a játék minőségére is rányomja a bélyeget de az más téma.
6.
6.
Ooorky
Próbálnak előremenekülni, a WoT-os fizető játékosok lassan, de biztosan fogynak, World of Warplanes egy ipari hulladék, totálisan esélytelen a War Thunder mellett a túlélése, ráadásul az utóbbiban 1 játékon belül lesz integrálva a repülős/tankos/hajós rész (tankokat tavaszra ígérik).
4.
4.
Madd Dogg
F.E.A.R. folytatásról lehet tudni valamit?
1.
1.
miki1105
Érdekes lenne egy WoT-ot konzolokon látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...