Már a második rész előtt készült a F.E.A.R. 3

  • Írta: InGen
  • 2011. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Így sem sietik el a F.E.A.R. 3 megjelentetését, így még érdekesebb a tény, hogy a játékot már valamivel a második rész boltokba kerülése előtt elkezdték fejleszteni. Ha így nézzük a dolgokat, akkor pedig joggal várunk majd valami nagyon-nagyon ütőset a pár héttel a Duke Nukem Forever előtt megjelenő FPS-től.

Még a Monolith nagyban dolgozott a F.E.A.R. 2: Project Origin befejezésén, amikor a sorozat harmadik részét készítő Day 1 Studios már belefogott a harmadik részbe. A srácok persze nem ismeretlenül közelítették meg az FPS franchise-t, hiszen ők portolták a F.E.A.R. 1-et is konzolokra, így kívül-belül ismerték a játék alapvető felépítését.


A F.E.A.R. 3 producere, Ernest Zamora Jr, beszélt arról, miért volt szükség ilyen hosszú fejlesztési időre: a co-op elkészítése - ahol Point Man és Fettel, Alma két gyermeke harcol együtt - sokkal több időt vett igénybe, mint amennyi rendelkezésükre állt volna akkor, ha csak a második rész megjelenése után állnak neki a munkálatoknak.

Zamore egyébként elismeréssel beszélt a Monolithról és a Warner Bros. Gamesről: elmondása szerint mindkét csapat nagyon segítőkész volt, így a stúdióváltással járó átmenet minden pontján csak támogatást és bátorítást kaptak.

A F.E.A.R. 3 májusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
gucho
szerintem hatalmas bukta lesz, pedig nagy kedvencem volt
5.
5.
Ecneb
hét, akkor ez magyarázat arra hogy a kettő miért lett ennyire gyenge...az első részhez hasonlóan kéne félelemközpontúvá tenni..
4.
4.
Mortis
Csak meg is látszódjon a produktumon...
3.
3.
McDuff
úristen ez a képXDD
hát hogy néz már ki?:Dtiszta matyi feje van:P
én már is "rettegek":D
2.
2.
falselight
a második rész is egy nagyon szolid shooter volt, sokkal tisztességesebb egyjátékos kampánnyal rendelkezett mint az első. persze nem volt annyira horrorközpontú, de változatosabb és érdekesebb volt. a 3-as meg elég gyérnek tűnik, főleg a grafikát figyelembe véve.
1.
1.
daenath
Hat szerintem a DNF lesz nalam a befuto, a FEAR valahogy szetcsuszot menet kozben (1 az zsenialis volt de a tobbi...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...