Mass Effect 3 PC, PS3, WIIU, X360

Shepard kalandjai tovább folytatódnak a nagyszerű szerepjáték harmadik felvonásában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1348743652

Novemberben jön a Mass Effect Trilogy

A BioWare bejelentette, hogy november folyamán lát napvilágot a Mass Effect Trilogy PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A csomagban helyet kap az összes Mass Effect-játék egyetlen dobozba zsúfolva, s maga a külalak is prémium minőségűnek ígérkezik. Remek gyűjtemény!
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1348499257

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Akad némi változás a legfrissebb játékeladási toplistán, de azért nem hökkentünk meg a végeredményen. A pálmát még mindig az új Sims-kiegészítő viszi, szépen rajtolt a Battlefield 3-féle Premium Edition, miközben az újonc NHL 13 éppen kiszorult a legjobb tíz közül, és a tizenharmadik lett.
1348043400

Friss Mass Effect 3-tartalmak, új Mass Effect-játék

A BioWare korántsem végzett a Mass Effect 3-mal: további egyjátékos és többjátékos tartalmak érkeznek, ezen kívül pedig komoly terveik vannak a jövőre nézve. Casey Hudson még legalább egy új Mass Effect-játék készítését felügyeli majd, más dolgok mellett.
1348036200

Távoznak a BioWare alapítói

Enyhén megdöbbentő, és némileg szomorú hírrel kezdjük a mai reggelt. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare két alapítója és vezetője egyszerre döntőtt úgy, hogy elhagyja a stúdiót és a játékipart egyaránt. Mindketten mást terveznek a jövőre nézve, de valószínűleg nem térnek vissza.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347546736

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.
1347109259

Friss előzetesen a Mass Effect anime

A Mass Effect: Paragon Lost egy egész estés animációs film, mely a harmadik videojáték előzményeit meséli el. Főszereplőnk James Vega lesz, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg az Alliance Marine korai éveit. Az animét a műfajban jártas Production I.G. kalapálja össze.
1346068800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!
1345885200

Mass Effect 3 - traileren a Leviathan DLC

Jövő héten lesz miért izgulniuk a Mass Effect rajongóinak, a harmadik rész legújabb kiegészítője ugyanis az egyjátékos kampányt bővíti, és ami még fontosabb, sok olyan infó és érdekesség lesz benne, ami megválaszol ezt-azt a történettel kapcsolatban. Új trailer érkezett róla!