Sid Meier's Civilization V MAC, PC

Sid Meier legendás sorozata ötödször folytatódik, kizárólag PC-n! Ezúttal nem csak a grafika, de a játékmenet is drasztikuson változásokon esett át. A játék Game of the Year kiadása is van már.
1316095200

Újra kiadják a Civilization ötödik részét

A Take-Two nem méri szűkmarkúan a sikercímeinek alternatív kiadásait, a Red Dead Redemption mellett a Sid Meier's Civilization V is megkapja a maga Game of the Year csomagját. Az új változatban a legtöbb DLC benne lesz, egyedül a koreaiak maradnak ki a szórásból a bejelentés szerint.
1312894842

Részletek a Civilization V két új DLC-jéről

A 2K bejelentette, hogy két új letölthető tartalom érkezik a Civilization V-höz: az első az ősi nemes Koreát hozza el számunkra, míg a másodikban az ókori világ három csodájára tehetjük rá a kezünket. Mindkét csomag még ezen a héten letölthetővé válik a Steamről, új történeti szállal megspékelve.
1306315800

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1299832257

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.
1297440000

A Take-Two csinálta tavaly a legjobb játékokat

A játékaikra érkezett pontszámok alapján állított fel egy toplistát a kiadók között a Metacritic. A prímet a Take-two vitte, nem utolsó sorban a Red Dead Redemptionnek köszönhetően, amely egyébként is bevált a cégnek: a vadnyugati akciójáték az első komolyabb sikert jelenti számára a GTA óta.
1297252859

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.
1292762204

GTA nélkül is nyereséges lett a Take-Two

A Take-Two hosszú ideje küzd azzal a problémával, hogy gyakorlatilag képtelen profitot termelni új GTA kiadása nélkül, márpedig arra nincs lehetőségük, hogy évente új résszel bővítsék a népszerű sorozatot. Idén viszont minden összejött a kiadónak: a Red Dead Redemption és az új NBA is óriási siker.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.