The Bureau: XCOM Declassified PC, PS3, X360

A klasszikus sorozat taktikai TPS-ként támad fel a BioShock 2-t jegyző 2K Marin jóvoltából.
Típus: Sci-Fi, taktikai, TPS

The Bureau: XCOM Declassified - egy kis fejtágítás

A The Bureau: XCOM Declassified hat alapvető pillérre építi a játékmenetét, és a 2K Marin srácai röviden csak 6T-nek becézik ezeket a Team, Tactics, Technology, Tools, Terror és Tension elnevezések után.

Újabb élőszereplős traileren a The Bureau

Újabb élőszereplős előzetest kapott a The Bureau: XCOM Declassified, és valószínűleg ez lesz az utolsó, mert minden kérdésünkre választ kapunk benne. Nézzétek meg mindenképpen!

The Bureau: XCOM Declassified - ilyen lett

Befutott a The Bureau: XCOM Declassified második fejlesztői naplója is, amiben arról mesélnek a 2K Marin srácai, milyen látványbeli változásokon esett a játék végleges változata a 2010-eshez képest.

The Bureau: XCOM Declassified - #YOLO

Yoloka! Csak egyszer élsz, használj ki minden lehetőséget, nem számít semmi - na, ez az, ami a The Bureau: XCOM Declassifiedban marhára nem fog működni, és erre most már bizonyítékunk is van.

The Bureau - még több játékmenet

Folytatódnak a The Bureau: XCOM Declassified nyitó küldetésének képsorai a VG247 jóvoltából. Ha nem félsz a spoilerektől, akkor megtudhatod, hogy mi vár rád a játék elején. Már itt sem fenékig tejfel az élet.

The Bureau: XCOM Declassified bétateszt

Carter ügynök kizárólag az igazgatónak adhatja át a titkos csomagot. Ő sem tudja mi van benne. A titkolózásnak azonban vége, amikor a csomagért küldött ügynök hölgy a szeme előtt változik át.

The Bureau - Cole ügynök és a hajsza

Már megijedtünk, hogy két napig elmarad a szokásos élőszereplős anyag a The Bureau: XCOM Declassifiedről, szerencsére a kiadó idejében lépett. A főszereplő továbbra is Ennis Cole, aki egy rejtélyes idegent üldöz.

The Bureau - ilyen lesz az első küldetés

Mára is jutott némi kedvcsináló az The Bureau: XCOM Declassifiedről, ráadásul a kezdő misszióba tekinthetünk bele a VG247 jóvoltából. Az idegenek már a spájzban vannak, kalapot fel, pisztolyt a kézbe és mehet az akció!

The Bureau - Ennis ügynök életben marad

A rajongók szavaztak, így megérkezett a döntéseitek következménye egy újabb élőszereplős trailer formájában. Szerencsére Ennis ügynök a fegyver helyett az üveget választotta, nézzétek meg a következményeket!

Még egy élőszereplős The Bureau-trailer

Ráadásul nem is akármilyen! Az előzetes főszereplőjének döntését mi magunk is befolyásolhatjuk, ha küldünk egy üzenetet a megadott Twitter-csatornákra. Ügyes marketingfogással van dolgunk.