The Bureau: XCOM Declassified PC, PS3, X360

A klasszikus sorozat taktikai TPS-ként támad fel a BioShock 2-t jegyző 2K Marin jóvoltából.
Típus: Sci-Fi, taktikai, TPS

Élőszereplős The Bureau-videó

Titkos kormányzati szerv, titkolózás, támadó földönkívüliek - mindent megkapsz majd a The Bureau: XCOM Declassifiedben. A hangulatot megalapozó, élőszereplős videósorozat indult - itt az első rész.

The Bureau - mostantól nem létezünk

Szupertitkos kormányzati szerv tagjának lenni menő, hát még akkor, ha most először mondják meg neked, hogy szupertitkos kormányzati szerv tagja vagy. Márpedig a The Bureau-ban erről lesz szó.

Négy perc The Bureau: XCOM Declassified

Csak és kizárólag nettó gameplay jeleneteket felvonultató előzetest kapott a The Bureau: XCOM Declassified, a kezdetben FPS-nek készült taktikai akciójáték négy percen át mozog.

Látnivalókon a The Bureau: XCOM Declassified

Egy új trailert és négy képet kaptunk az XCOM-ra már túlzottan nem hasonlító XCOM-játékról, ezen felül a DLC-tervekről is hallottunk ezt-azt. Például azt, hogy az első kiegészítő Xbox 360-exkluzív lesz.

E3 2013: Az első videócsokor

A második napján járó expóról annyi mozgókép landolt az éterbe, hogy a fontosabbakon kívül nem lenne esélyünk mindegyiknek külön hírt szenteli. A mai ömlesztett adag: Daylight, Dust 514, Bayonetta 2 és a többiek.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Még egy kis The Bureau: XCOM Declassified

A tegnapi screenshotok és gameplay videó után ma egy kisebb infócsokorral és egy új trailerrel tudunk szolgálni a látszólag kőkeménynek ígérkező augusztusba belecsöppenő The Bureau: XCOM Declassifiedról.

Take-Two-jelentés: 3,7 millió BioShock Infinite

Szinte minden szempontból javított az eredményein a Take-Two, jóllehet a teljes pénzügyi évet még így is veszteséggel zárta. A BioShock Infinite és a Borderlands 2 is tarolt, utóbbi a cég legsikeresebb címe lehet.

The Bureau: XCOM Declassified - gameplay percek

A 2K Games újra megmutatta a külföldi sajtónak a The Bureau: XCOM Declassifiedot, így a minap nem kevés látnivaló esett be az ablakon az átalakított taktikai akciójátékról.

E3 2013: Nem lesz standja a 2K Gamesnek

A 2K Games egyetlen játékot sem állít ki az E3-on, így nem lesz standja sem. Ez nem jelenti azt, hogy látnivalók nélkül maradunk a Los Angeles-i expón: a Twitch és a YouTube-csatornáikon jönnek az infók.