The Bureau: XCOM Declassified PC, PS3, X360

A klasszikus sorozat taktikai TPS-ként támad fel a BioShock 2-t jegyző 2K Marin jóvoltából.
Típus: Sci-Fi, taktikai, TPS

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.

XCOM - itt az első fejlesztői napló

A 2K kiadta az XCOM első fejlesztői eszmecseréjét, mely egy roppant fontos kérdést válaszol meg: mi is az az XCOM? A sorozat újraélesztéshez a készítők új lendületet vettek, ugyanakkor szeretnék megtartani az eredeti játék különlegességeit. Nehéz lesz elképzelni FPS-ként, de nem lehetetlen.

Húsz percen át mozog az XCOM

Közel három hónappal az idei E3 után befutott az új XCOM akkor zárt ajtók mögött levetített demójának felvétele. A több mint húszperces anyagot az egyik fejlesztő is kommentálja, folyamatosan részletezi a játék újdonságait. Van miről beszélni, elvégre az új résznek nincs sok köze a korábbi stratégiákhoz.

E3 2011: XCOM - az idegenek köztünk járnak

A tegnapi bejelentések után végre egy tisztességes trailert is kaptunk az új XCOM-ból. Bár a földönkívüliekről több tucatnyi elképzelés született már, ez a játék hozza a tipikus amerikai filmekben látott idegenes stílust - és az a nagyon jó, hogy az XCOM-ban ez a formula nagyon is működik.

Jövőre jelenik meg az XCOM

Szegény XCOM-ról nem sokat hallani mostanában. Mondjuk nem is baj, hogy a fejlesztők legalább fecsegés helyett azzal foglalkoznak, ami a dolguk: feltámasztani egy ekkor szebb napokat élt legendát, még akkor is, ha az újnak vajmi kevés köze lesz a klasszikusokhoz.

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Íme az X-COM debüt trailerje

Az FPS-ként visszatérő X-COM széria mindmáig csupán képeken létezett, ám az idei E3-on ez is megváltozik. A rajfilmszerű grafika és az akció tényleg passzol.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.