The Bureau: XCOM Declassified PC, PS3, X360

A klasszikus sorozat taktikai TPS-ként támad fel a BioShock 2-t jegyző 2K Marin jóvoltából.
Típus: Sci-Fi, taktikai, TPS

Bemutatkozik a The Bureau: XCOM Declassified

Ahogy azt sejtettük, a mai nap folyamán újra bemutatkozott az XCOM, csak most már a The Bureau: XCOM Declassified címet viseli a játék, ráadásul nem FPS-nek, hanem taktikai TPS-nek készül.

Frissítve: Pénteken jelenthetik be újra az XCOM-ot

Egy élőszereplős teaser videó alapján arra következtethetünk, hogy pénteken mutatják be újra az XCOM FPS-t. (Ami persze a pletykák szerint végül egyáltalán nem az XCOM-cím alatt fog futni...)

XCOM - (újra)bejelentésre készül a 2K Games

A VideoGamer magazin rejtélyes csomagot kapott a 2K Gamestől, amely arra utal, hogy a kiadó hamarosan újra bejelenti a korábban XCOM-ként ismert játékot. A pletykák szerint már külső nézetes, taktikai shooterről van szó.

Egyre biztosabb, hogy átnevezik az XCOM FPS-t

Még egy XCOM-hír mára: a Take-Two leállította az új FPS weboldalát, és a róla készült felvételeket is priváttá tette a YouTube-on, ami látszólag megerősíti azokat a pletykákat, miszerint átnevezhetik a játékot.

Mégsem lesz XCOM az XCOM FPS?

Azt, hogy valami nincs rendben a régóta halogatott XCOM FPS-sel, azt eddig is sejtettük, a mostani pletykák viszont még nagyobb léptékű változtatást vetítenek előre: úgy hírlik, a játék mégsem lesz az XCOM-sorozat tagja.

Remek negyedévet zárt a Take-Two

Miközben minden kiadó panaszkodik, és várja a következő konzolgenerációt, a Take-Two komolyan tudta növelni a forgalmát és a nyereségét is. Igaz, az előző pénzügyi évét nehezen tudta volna alulmúlni.

Külső nézetes akciójáték lesz az XCOM?

A 2K Marin fejlesztésében készülő XCOM FPS a jelek szerint teljesen átalakul; a címet nem szabad összetéveszteni az idén megjelenő Enemy Unknownnal, melyet a Firaxis kalapál. A frissen kiszivárgott képek alapján egy csapatalapú, taktikai TPS-sel lesz dolgunk.

3 millió Max Payne 3, csúszik az XCOM FPS

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderül többek között, hogy a Max Payne 3-ból már most kiszállítottak az üzleteknek 3 millió példányt, az XCOM FPS - ami nem összekeverendő az Enemy Unknown stratégiával - pedig csak 2013 áprilisa után jelenhet meg.

Friss címen dolgozik a 2K Marin is

Furcsa a helyzet a 2K Marin stúdiójában, hiszen a Firaxis-féle XCOM felbukkanásával az általuk készített FPS csúszik, legalább egy évet. Lehet, hogy ennek az üresjáratnak a kitöltésére, vagy csak a szabad kreatív kapacitás lekötésére, de új projektbe kezdett a cég.

Nem jelenik meg idén az XCOM lövölde

Nem véletlen, hogy a 2K Games viszonylag "hamar" bedobta az XCOM stratégiát, amit a Firaxis fejleszt majd: mint kiderült, a kiadó idén egyáltalán nem számol a korábban bejelentett, és a BioShock 2 fejlesztői által hegesztett FPS-sel. Hogy ennek mi az oka, azt csak sejteni lehet.