Just Dance 2

A Just Dance első része az egyik legnépszerűbb külsős fejlesztés a Wii-re, így nincs mit csodálni azon, ha a készítők megegyeztek a folytatásban.
1547632856

Készül a Just Dance filmváltozata

A Deadline értesülései szerint a Screen Gems megszerezte a Just Dance megfilmesítésének jogait. A projekt egyelőre nem rendelkezik sem íróval, sem rendezővel, de a stúdió a Ubisofttal karöltve készíti majd el a filmet.
1441627223

2020-ban nyílik meg a UbiSoft saját vidámparkja

A UbiSoft hivatalos közleményben adta hírül, hogy az RSG-vel társulva egy olyan forradalmi vidámparkon dolgoznak, amely a francia kiadó portfólióját veszi majd alapul. Jöhet az Assassin's Creed-hullámvasút?
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1326544200

25 milliónál jár a Just Dance-franchise

A mai napon egy fantasztikus hírt közölhetünk Dakssal, ugyanis a kedvenc játéksorozatának összeladásai átlépték a 25 milliót. Éljen a Kinect, éljen a Wii, éljen a casual gaming. Szinte látni, ahogy a Gears of War és a Batman összeroskad 25 millió táncikáló játékos alatt.
1326380400

A vártnál is jobb eredményekre számít a Ubisoft

Jól sikerült az ünnepi szezon a francia kiadó számára, remekül teljesített az új Assassin's Creed és a Just Dance-sorozat is, így a Ubisoft a vártnál jobb pénzügyi eredményekre számít. A véglegesített jelentés februárban érkezik, addig a vállalat emelt egy csöppet a várakozásain.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1317978000

Manga- és anime-rajongók: hétvégén MondoCon!

Ha szereted a mangákat és animéket, érdemes lesz a hétvégén a Hungexpó felé venni az irányt, újfent megrendezik majd ugyanis a MondoCont, az ősz legnagyobb ilyen témájú rendezvényét. A MondoCon szervezői szokás szerint a gamerekre is gondoltak - akár megjelenés előtt álló játékokat is kipróbálhattok majd.
1311256800

A vártnál jobban, de pocsékul teljesített a Ubisoft

Bár a bevételei nagyot zuhantak, a várakozásokhoz képest mégis jobban teljesített az első pénzügyi negyedévében a Ubisoft. A cég a viszonylag kedvező eredmény ellenére az egész évet nézve nem változtatott az előrejelzésein, vezérigazgatója pedig nyilatkozott a tabletes terveikről is.
1305378743

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.