Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.

Resident Evil: Revelations - ilyen lesz Switch-en

A Capcom ismét újrahasznosít, így a nemrég PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetett két Resident Evil: Revelations hamarosan Switch-en is beszerezhető lesz. Most megnézhetjük, hogyan is muzsikál a gépen a két epizód.

Ekkor érkezik a Resident Evil: Revelations Switch-re

A Capcom végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor érkezik a Resident Evil: Revelations két részének Nintendo Switch-változata, így már minden platformon hódolhatunk a sorozat ezen epizódjainak.

Új platformokon hódít a Resident Evil: Revelations

Végre Xbox One-on és PS4-en is megjelent az első Resident Evil: Revelations. A látványt kicsit feltupírozta a Capcom, minden más ugyanaz, mint a korábbi plaformokon. Csekkold a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Resident Evil: Revelations - az új verziók dátuma

A Capcom végre bejelentette, hogy mikor költözik PS4-re és Xbox One-ra a Resident Evil: Revelations. Augusztus végén érkeznek az új verziók, több mint öt évvel az eredeti 3DS-es változat után. Friss látnivalók is akadnak róla.

Mozgásban a Resident Evil: Revelations új portjai

Idén ősszel újabb kiadást kap a Resident Evil: Revelations, a Capcom ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elhozza a sorozat eredetileg 2012-ben megjelent felvonását.

Új platformokat céloz a Resident Evil: Revelations

Hiába gondoltuk, hogy a Capcom már az összes játékát portolta vagy remasterelte az új konzolokra, a japán cég még mindig elő tud húzni olyan címet, amit érdemesnek lát az újrakiadásra.

Resident Evil: The Final Chapter - itt az új trailer

Ezen a hétvégén rendezik a New York-i Comic-Cont, és az esemény apropóján megtekinthetjük az utolsó Resident Evil-film legfrissebb előzetesét. Régi és új jeleneteket izgulhatunk végig a videóban. Igazi bűnös élvezet lesz?

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.

Jön az új Resident Evil animációs film

A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!