Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
1367683212

Resident Evil: Revelations - fertőzés és védekezés

A Capcom horrorjátékának HD-verziójában is nagy szerepet kap a vírus, hasonlóan a sorozat többi részéhez. A fertőzött szörnyetegek ellen számos taktikát kell a fejünkben tartani. Erről szól az új fejlesztői napló.
1367074827

Fejlesztői naplón a Resident Evil: Revelations

Érzékeny témákat feszeget a Resident Evil: Revelations első fejlesztői naplója, amely a sorozat hagyatékára és a horrorra hegyeződik ki. A rajongók bizonyára felkapják a fejüket: a játék visszatér közkedvelt elemekhez.
1365690600

Resident Evil: Revelations - season pass várható

A Resident Evil: Revelationshöz is válthatnak season past a rajongók, ami egyúttal azt is előrevetíti, hogy nem kevés DLC érkezik majd a játékhoz. A season passhez előrendeléssel is hozzá lehet jutni.
1365055206

Resident Evil: Revelations - befutott a gépigény

A Capcom ismertette a Resident Evil: Revelations HD-verziójának gépigényét, amely egészen barátira sikerült. Emellett egy raklap friss képet tekinthetünk meg a PC-s verzióról - a játék már nem is hasonlít a 3DS-es változatra.
1364382016

GDC 2013: RE: Revelations - Rachel akcióban

Minden vágyad az, hogy nő karaktert irányíts a Resident Evil: Revelations HD Raid módjában? Akkor a bájos Rachelnek bizonyára örülni fogsz, hiszen mellesleg el van eresztve, és nem riad meg a szörnyetegektől sem.
1363946406

Filmes trailert kapott a Resident Evil: Revelations

Újabb kedvcsinálót kaptunk a május végén érkező Resident Evil: Revelations HD-portjáról. Az előzetes elsősorban a sztorira fókuszál, de mi úgyis a régi időkre emlékeztető játékmenetéért leszünk oda.
1363773600

Resident Evil: Revelations - érkezik a bájos Rachel

A formás keblű Rachel is csatlakozik Hulkhoz a Resident Evil: Revelations Raid módjában. Ezen felül a Wii U-s verzióról is megtudhatunk pár okosságot, és a fülledt képek sem hiányozhatnak.
1363431635

Friss traileren a Resident Evil: Revelations

Sajnos csak a japán vásárlók részesülhetnek az Unveiled Editionben - nekünk, európaiaknak marad a nyálcsorgatás. A speciális kiadásban három bónusz karaktert és soha nem látott fegyvereket találunk.
1363258800

A régi gárda tér vissza az új Resident Evil-filmben

Legalábbis Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendező már biztosan közreműködnek a jövőre érkező hatodik Resident Evil-film munkálatainál, jóllehet ebben egy percig sem kételkedtünk.
1362502800

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.