Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil: Revelations - érkezik a bájos Rachel

A formás keblű Rachel is csatlakozik Hulkhoz a Resident Evil: Revelations Raid módjában. Ezen felül a Wii U-s verzióról is megtudhatunk pár okosságot, és a fülledt képek sem hiányozhatnak.

Friss traileren a Resident Evil: Revelations

Sajnos csak a japán vásárlók részesülhetnek az Unveiled Editionben - nekünk, európaiaknak marad a nyálcsorgatás. A speciális kiadásban három bónusz karaktert és soha nem látott fegyvereket találunk.

A régi gárda tér vissza az új Resident Evil-filmben

Legalábbis Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendező már biztosan közreműködnek a jövőre érkező hatodik Resident Evil-film munkálatainál, jóllehet ebben egy percig sem kételkedtünk.

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.

Resident Evil: Revelations - videón az Infernal mód

Igazi kihívásra vágysz a Resident Evil: Revelations HD-változatában? Akkor az Infernal módnak örülni fogsz, elvégre a nehézség érezhetően növekszik, és sokkal több ellenséget kapsz a nyakadba. Lássuk mozgásban is!

Fél órán át mozog a Resident Evil: Revelations HD

Csodálatra méltó engine az MT Framework. Egy alapvetően handheld címnek induló produktumból is kihozta a maximumot, de az asztali konzolokra és PC-re érkező változat is gyönyörűen fest. Lessünk bele 30 percen keresztül!

Látnivalókon a nagygépes RE: Revelations

A Capcom nagy reményeket táplál a HD-gépekre érkező Resident Evil: Revelationsbe, a sorozat jövőbeli sorsa az alkotás fogadtatásán múlik. Több mint egy tucat új képet és egy videót szereztünk belőle.

Rebootolják a Resident Evil-sorozatot?

A hamarosan nagygépekre megjelenő Resident Evil: Revelations producere, Masachika Kawata a minap azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy a jövőben újraindítják a sorozatot, elsősorban a horrorjegyekre koncentrálva.

Resident Evil: Revelations - miért nem jön Vitára?

Hiába jelenik meg majdnem minden platformra a Resident Evil: Revelations új átirata, a PlayStation Vita-tulajdonosok továbbra is Resident Evil nélkül maradnak. A Capcom megmagyarázta, hogy ez miért lesz így.

Resident Evil: Revelations - látnivalók az új portból

Adósak vagyunk még a Resident Evil: Revelations HD-gépekre készülő változatának látnivalóival, a minap tíz screenshot és egy trailer is érkezett a játékból. Rugalmas engine az MT Framework, az már tuti!