Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil: Revelations - itt a launch trailer

Pénteken kerül a boltokba a tavaly Nintendo 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations HD-verziója. Az első kritikák kedvezően fogadták a Capcom horrorjátékát, így mi is joggal bizakodhatunk a címben.

E3 2013: Bemutatkozik a Resident Evil 7?

Kiszivárgott az internetre a soron következő Resident Evil plakátja. A pletykák szerint a jövő hónapban esedékes E3-on mutathatják be a sorozat hetedik számozott epizódját. A Capcom ilyen gyorsan felejtené a RE6-ot?

Resident Evil: Revelations - sokk és pánik

Szombat van, tehát újabb fejlesztői fejtágítás érkezett a Resident Evil: Revelations HD-ről. A friss epizódban azt taglalják, hogy a játék miként adja vissza az egyik legősibb emberi reakciót, a félelmet.

Resident Evil: Revelations - videón a Wii U-s extrák

Aki a Resident Evil: Revelations HD Wii U-s verziója mellett dönt, számos extra funkciónak örülhet. Ezek többsége a GamePadre hegyeződik ki: különféle kiegészítő lehetőségeket élvezhetünk a tabletkontrolleren.

Resident Evil: Revelations - fertőzés és védekezés

A Capcom horrorjátékának HD-verziójában is nagy szerepet kap a vírus, hasonlóan a sorozat többi részéhez. A fertőzött szörnyetegek ellen számos taktikát kell a fejünkben tartani. Erről szól az új fejlesztői napló.

Fejlesztői naplón a Resident Evil: Revelations

Érzékeny témákat feszeget a Resident Evil: Revelations első fejlesztői naplója, amely a sorozat hagyatékára és a horrorra hegyeződik ki. A rajongók bizonyára felkapják a fejüket: a játék visszatér közkedvelt elemekhez.

Resident Evil: Revelations - season pass várható

A Resident Evil: Revelationshöz is válthatnak season past a rajongók, ami egyúttal azt is előrevetíti, hogy nem kevés DLC érkezik majd a játékhoz. A season passhez előrendeléssel is hozzá lehet jutni.

Resident Evil: Revelations - befutott a gépigény

A Capcom ismertette a Resident Evil: Revelations HD-verziójának gépigényét, amely egészen barátira sikerült. Emellett egy raklap friss képet tekinthetünk meg a PC-s verzióról - a játék már nem is hasonlít a 3DS-es változatra.

GDC 2013: RE: Revelations - Rachel akcióban

Minden vágyad az, hogy nő karaktert irányíts a Resident Evil: Revelations HD Raid módjában? Akkor a bájos Rachelnek bizonyára örülni fogsz, hiszen mellesleg el van eresztve, és nem riad meg a szörnyetegektől sem.

Filmes trailert kapott a Resident Evil: Revelations

Újabb kedvcsinálót kaptunk a május végén érkező Resident Evil: Revelations HD-portjáról. Az előzetes elsősorban a sztorira fókuszál, de mi úgyis a régi időkre emlékeztető játékmenetéért leszünk oda.