Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
Típus: Akció, Horror

Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Capcom nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentette a Resident Evil: Revelations asztali gépekre szánt változatát. Májusban válik elérhetővé. (Frissítve!)

Egyre esélyesebb a nagygépes RE: Revelations

Már korábban is szárnyra kaptak olyan szóbeszédek, miszerint a 3DS-es Resident Evil: Revelations Xbox 360-on és PS3-on is napvilágot láthat, most pedig az achievementek is kiszivárogtak, így a portok szinte biztosra vehetők.

Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations?

Noha a Resident Evil: Revelations eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg, úgy fest, hamarosan PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teheti a játék. A kézikonzolos anyag jó értékeléseket kapott, azt mondják, inkább a negyedik részt idézi játékmenetében.

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.

Resident Evil - marad az akció-orientált irány

A Resident Evil producere szerint a horrorpiac túl kicsi a sorozat számára, muszáj nagyobb közönséget megcélozni, hogy életképes maradhasson a Resident Evil cím. Ennek köszönhető, hogy a készítők elhúztak az akciójátékok irányába is, és a jelek szerint szeretnének maradni ezen az ösvényen.

Folytatódhat a Resident Evil 3DS-en

A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata kellően motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy elkészítsen egy harmadik Resi-játékot is a Nintendo 3DS-en. A Revelations pozitív fogadtatása miatt a sorozat jövője szinte biztosított, előbb viszont más projektekkel foglalkozik.

Resident Evil: Revelations launch trailer érkezett

Habár január végétől már Európában is lehet kapni a Resident Evil: Revelationst, az amerikai premier napjáig kellett várnunk a játék launch trailerére, mely igazán akciódúsra sikeredett amellett, hogy Jill Valentine bájait is megcsodálhatjuk. Persze csak képletesen.

Csökken a Resident Evil: Revelations ára

Úgy látszik, a 3DS és az árcsökkenés két összefüggő fogalom, bár most nem a konzol ára esett tovább, hanem a pár napja megjelent Resident Evil: Revelationsért kell kevesebbet csengetnünk. Mindennek azonban nincs köze ahhoz, hogy elírták a dobozon a játék címét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz túlzottan telített játékmegjelenések szempontjából, főleg a Nintendo 3DS európai rajongói örülhetnek majd, elvégre a Nintendo végre piacra dobja a kézikonzol Circle Pad Pro nevű kiegészítőjét, ami lehetővé teszi a két analóg karos irányítást az ezt támogató játékokban.