Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil: Revelations sztori-trailer érkezett

Megállíthatatlanul hömpölyögnek a friss infók a Resident Evil háza tájáról, ezúttal a Nintendo kézikonzoljára érkező Revelations történetébe tekinthetünk bele. Ugyan kicsit kusza az egész, csak kevés olyan vérbeli fan van, aki bármikor vágja az évszámokat és karaktereket, de tény, hogy a játék jól néz ki.

Traileren a Resident Evil: Revelations

Január végén érkezik a 3DS-exkluzív Resident Evil: Revelations, ami nem kisebb feladatra hivatott, mint hogy a gyengén szerepelt Mercenaries epizód hibáit helyrehozza. Kemény dió ez, de látszólag nem lehetetlen a dolog: a nyáron megjelent játékkal ellentében a Revelations a jól kitaposott ösvényt követi majd.

Kooperatív móddal jön a Resident Evil: Revelations

Bár a Capcom korábban cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket és találgatásokat, most mégis megerősítette: a Nintendo 3DS-re készülő Resident Evilben kooperatív mód is lesz, amit helyben és online is játszhatunk majd egy haverral karöltve. A Revelations helyrehozhatja a Mercenaries 3D hibáit.

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?

TGS 2011: Itt a Resident Evil: Revelations trailere

Még mindig Tokyo Game Show, de ez már tényleg a legvége. A Capcom fellőtte a YouTube-ra a 3DS-re készülő Resident Evil: Revelations legújabb előzetesét: azt kell mondjuk, a The Mercenaries 3D-hez képest jóval meggyőzőbb, ezt a közel négyperces trailer is alátámasztja.

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.

Megnyílt a Resident Evil: Revelations weboldal

Úgy látszik, a Revelations alcím mostanában elég népszerű a fejlesztők köreiben, remélem, egy pornójátékot is készítenek majd vele. Mindenesetre a Resident Evil távol áll ettől, amit a frissiben megnyílt új honlap is alátámaszt, valamint befutott néhány infómorzsa is közben.

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!