Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
1339740009

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.
1332674990

Resident Evil - marad az akció-orientált irány

A Resident Evil producere szerint a horrorpiac túl kicsi a sorozat számára, muszáj nagyobb közönséget megcélozni, hogy életképes maradhasson a Resident Evil cím. Ennek köszönhető, hogy a készítők elhúztak az akciójátékok irányába is, és a jelek szerint szeretnének maradni ezen az ösvényen.
1330790410

Folytatódhat a Resident Evil 3DS-en

A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata kellően motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy elkészítsen egy harmadik Resi-játékot is a Nintendo 3DS-en. A Revelations pozitív fogadtatása miatt a sorozat jövője szinte biztosított, előbb viszont más projektekkel foglalkozik.
1328713232

Resident Evil: Revelations launch trailer érkezett

Habár január végétől már Európában is lehet kapni a Resident Evil: Revelationst, az amerikai premier napjáig kellett várnunk a játék launch trailerére, mely igazán akciódúsra sikeredett amellett, hogy Jill Valentine bájait is megcsodálhatjuk. Persze csak képletesen.
1327842182

Csökken a Resident Evil: Revelations ára

Úgy látszik, a 3DS és az árcsökkenés két összefüggő fogalom, bár most nem a konzol ára esett tovább, hanem a pár napja megjelent Resident Evil: Revelationsért kell kevesebbet csengetnünk. Mindennek azonban nincs köze ahhoz, hogy elírták a dobozon a játék címét.
1327316400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz túlzottan telített játékmegjelenések szempontjából, főleg a Nintendo 3DS európai rajongói örülhetnek majd, elvégre a Nintendo végre piacra dobja a kézikonzol Circle Pad Pro nevű kiegészítőjét, ami lehetővé teszi a két analóg karos irányítást az ezt támogató játékokban.
1327312807

Resident Evil: Revelations sztori-trailer érkezett

Megállíthatatlanul hömpölyögnek a friss infók a Resident Evil háza tájáról, ezúttal a Nintendo kézikonzoljára érkező Revelations történetébe tekinthetünk bele. Ugyan kicsit kusza az egész, csak kevés olyan vérbeli fan van, aki bármikor vágja az évszámokat és karaktereket, de tény, hogy a játék jól néz ki.
1323097060

Traileren a Resident Evil: Revelations

Január végén érkezik a 3DS-exkluzív Resident Evil: Revelations, ami nem kisebb feladatra hivatott, mint hogy a gyengén szerepelt Mercenaries epizód hibáit helyrehozza. Kemény dió ez, de látszólag nem lehetetlen a dolog: a nyáron megjelent játékkal ellentében a Revelations a jól kitaposott ösvényt követi majd.
1318752127

Kooperatív móddal jön a Resident Evil: Revelations

Bár a Capcom korábban cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket és találgatásokat, most mégis megerősítette: a Nintendo 3DS-re készülő Resident Evilben kooperatív mód is lesz, amit helyben és online is játszhatunk majd egy haverral karöltve. A Revelations helyrehozhatja a Mercenaries 3D hibáit.
1318071600

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?