Dead Rising 2: Case West X360

Óriási siker volt a Dead Rising 2: Case Zero, ezért a Capcom nem is aprózza el a dolgokat: megcsinálják a történet epilógusát is, szintén DLC formában.
1393857000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.
1390557600

Úton a The Dead Rising Collection

Ha eddig kimaradt volna a Dead Rising-sorozat, de mindig azon agyaltál, hogy belevetnéd magad a végtelen zombihentelésbe, akkor jó hírrel szolgálhatunk: érkezik egy kollekció, amivel egyszerre pótolhatod az összeset.
1323450000

Kaliforniában játszódik a Dead Rising 3?

Ha hihetünk a pletykáknak, a Capcom befejezte a Dead Rising 2 kiszipolyozását, és végérvényesen a harmadik rész felé vette az irányt: a híreszelések szerint készül a valódi folytatás, amiben új főhőst és egy kaliforniai várost kapunk majd. Persze a Capcom nem reagált a szóbeszédekre.
1304942448

A Capcom először elutasította a Dead Risingot

A japán kiadó egykori fejlesztési vezetője, Keiji Inafune, a Mega Man atyja elhintett pár érdekességet korábbi munkáltatója, a Capcom háza tájáról. Tőle tudjuk azt, hogy a cég korábban a csak a folytatásokra rendezkedett be, és meglehetősen szkeptikusan állt az új címek elé. Szerencse, hogy a Dead Rising megjelenhetett.
1299855600

Még több Case Zero-szerű DLC jöhet a jövőben

A Dead Rising 2 megjelenése előtt letölthetővé vált Case Zero című DLC alaposan meglepte a közönséget, sőt talán magát a Capcomot is. A kiegészítő ugyanis a megszokottal ellentétben nemcsak néhány új pályát és érdekességet, hanem egy rövidített teljes játékot takart.
1296513638

Dead Rising 2: Case West teszt

A zombi apokalipszis megállíthatatlanul tör előre, a túlélés minden nap egyre nehezebb. Az ellenszer megóv ugyan a vírustól, de azt nem garantálja, hogy nem tépnek szét a fenevadak, most csak magadra számíthatsz, s ha a harcot feladod, akkor az életet is feladod.
1293449437

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kiábrándítóan kevés újdonság vár ránk a héten, mind a játékmegjelenések, mind a filmpremierek terén. Sebaj, úgyis szükség van egy-két olyan hétre, mikor be tudjuk pótolni az ősszel felgyülemlett slágercímeket. A Dead Rising 2 legújabb DLC-jét azért ajánljuk a figyelmetekbe, azt nem szabad kihagyni!
1293091244

Dead Rising 2: Case West - megjelenés előtti trailer

Jövő héten érkezik a Dead Rising 2 második kiegészítője, amely várhatóan végleg lezárja a zombis sorozat legutóbbi epizódját. Érdekesség, hogy a Case West egyik főhőse az a Frank West lesz, akivel már az első játék során is széles vigyorral az arcunkon végeztünk az élőhalottakkal.
1292317451

Karácsony után érkezik a Dead Rising: Case West

Úgy látszik, hogy csak az ünnepi hajtás után tölthetjük le a Dead Rising 2 önálló epilógusát, a Case Westet, mely hasonlóan a prológusként szolgáló Case Zerohoz, ismét Xbox 360-exkluzivitást fog élvezni. Ám szokatlan módon duplájába fog kerülni, mint az előző spin-off.
1291219200

Dead Rising 2: Case West - az első játékmenet

Frank Darabont zseniális Walking Dead sorozata még aktuálisabbá tette a zombis témát, így most a szokásosnál is jobban várjuk a Dead Rising 2: Case Westet, ahol a két nagy zombiirtó esik neki az agyatlan szörnyeknek, hogy literszámra folyjon a vér, és repüljenek a végtagok.