The ICO & Shadow of the Colossus Collection PS3

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a Sony elkészíti a Team Ico Collectiont. Érezni némi nyomáskényszert a közönségtől, de hát ennek mi csak örülünk!
1308808800

Team Ico Collection - trailer a különbségekről

A Team Ico Collection ugyan valamivel később érkezik, mint szerettük volna, de az új trailer alapján bátran kijelenthetjük: megérte rá várni, a fejlesztők látszólag jól vették azt az akadályt, hogy felhúzzák az Ico és a Shadow of the Colossus látványvilágát a PS3 nyújtotta színvonalra.
1307106045

Szeptemberben jön a Team Ico HD-csomag

Előző generációs játéksikerek nagy felbontású remake-korszakát éljük, a nagy bejelentések egymás sarkát tapossák. Az ICO és a Shadows of the Colossus sem kerülheti el sorsát, és végre egy kiindulópontként szolgáló megjelenéssel is szolgálhatunk a projekt kapcsán - ami, igaz, csak Japánra érvényes.
1303304400

Késik a The Last Guardian

Fumito Ueda a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg tavasszal a Team ICO Collection, s ehhez hasonlóan várni kell a The Last Guardian premierjére is, ami az év végi ünnepi szezonban mutatkozhatott volna be. Ueda későbbre ígért pontosítást.
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1290589226

Több mint ötven 3D-s játék érkezik PS3-ra

A Sony Computer Entertainment Europe stúdióigazgatója szerint a 3D-re többen kíváncsiak, mint bárki gondolta volna, a PlayStation 3-ra már több mint 50 olyan játék készül, amelyik támogatja a térbeli megjelenítést is. Úgy látszik, a Sony-nak megérte a zászlójára tűzni az új technológiai trendet.
1285326008

A többi Team Ico játékból is film készülhet majd

A Sony Pictures egyelőre csupán a Shadow of the Colossus filmváltozatát rendelte meg, viszont a mozi gyártásvezetője szerint siker esetén jó esély van arra, hogy a Team Ico másik két játékát, az Ico-t és a még készülőfélben lévő The Last Guardiant is a vászonra varázsolják.
1284704273

TGS 2010: Elkészül végül a Team Ico Collection

Hónapokig pletykáltak róla, a közönség és a sajtó úton-útfélen arról kérdezgette a Sony-t, hogy mikor készül el, és tessék: hivatalosan is bejelentették a Team Ico Collectiont, amelyben az ICO és a Shadow of the Colossus felújított, PlayStation 3-as változatai kapnak helyet.
1277756100

Még több klasszikust újítana fel a Sony

Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios fejese határozottan állítja, hogy a jövőben még több PlayStation 2-es klasszikust fognak felújítani a PlayStation 3-ra.
1275230160

Sony: milyen PS3-as kollekciókat szeretnétek?

Nemrég felröppentek a pletykák, miszerint a Sony a God of War 1-2 mintájára már készíti a Team ICO kollekciót. A jövővel kapcsolatban a játékosokat kérdezték.
1274953620

HD-ben jöhet az ICO és a Shadow of the Colossus

A pletykák szerint a God of War első két részének HD-s újrafeldolgozásához hasonlóan az ICO és a Shadow of the Colossus is HD remake-et kaphat.