PlayStation Phone PlayStation

Hivatalos a PlayStation Phone, mint új platform érkezése.
1297077137

Hivatalosan is bejelentették a PlayStation Phone-t

Már szinte mérget is vettünk volna rá, hogy a Sony-Ericsson Xperia Play létezik, ám a Sony eddig mereven elzárkózott a nyilatkozástól. Ennek vége, a ma hajnalban lezajlott Super Bowl szünetében már levetítették a korábban látott reklámfilmet, és a gyártó Facebook-oldala is frissült.
1296804608

PlayStation Phone - itt az első TV-reklám

Kezd némileg mulatságossá válni a Sony hallgatása, hiszen gyakorlatilag már a szokásosnál is több információ áll a rendelkezésünkre a Sony-Ericsson Xperia Play-ről, vagy ahogy széles körben emlegetik, a PlayStation Phone-ról. Most befutott az első TV-spot is - figyelem, még mindig nincs bejelentve!
1296137919

PlayStation Suite bejelentés Androidra

A Sony két, a NGP-hez csak részben, az androidos eszközökhöz viszont már annál inkább köthető újdonságot is bejelentett a minap: a PlayStation Certificated egyfajta támogatási program lesz a hardvergyártók részére, míg a PlayStation Suite-tal PlayStation-játékokat futtathatunk Androidon.
1294768645

PS Phone-on a Resident Evil 2 és Rage Racer

Az új Sony Ericsson Xperia mobil - közismertebb nevén PS Phone - kicsúsztatható vezérlővel érkezik a játékok szerelmeseinek, ezen felül egy teljes értékű androidos telefon, melyben van egy PSP üzemmód - itt nyílik lehetőség olyan elsőgenerációs PS-címek futtatásához, mint a Resident Evil második része.
1294578165

Még több fotón a PlayStation Phone

Már szinte minden szögből ismerjük az új PlayStation Phone részleteit, most pedig itt az idő arra, hogy még tüzetesebben összevethessük a konkurenciával. Már ami a méreteit illeti, mert a végső megmérettetés akkor jön el, amikor végre megjelenik, és ringbe száll a kicsike.
1294408825

Müködés közben a PlayStation Phone

A PS Phone felől már sok biztató előjel fújdogált, mi érezzük magunkat kellemetlenül, hogy a Sony a hír megírásának pillanatában sem jelentette még be hivatalosan a készüléket. Az alábbi három videó játék közben mutatja be a telefon képességeit és összehasonlítja a konkurens androidos termékekkel.
1294225200

Újabb képeken a PlayStation Phone

Az Engadget jóvoltából újabb jó minőségű fotók láttak napvilágot a gyakorlatilag már létező, de még be nem jelentett PlayStation Phone-ról. A Sony Ericcson gyártmányú telefon végre kapott egy aprócska logót, ami a játékos mivoltára utal, és az is kiderült, hogy a legfrissebb verziójú Android fut majd rajta.
1293546781

Tavasszal jöhet Európába a PlayStation Phone

Bár a Sony nem erősítette még meg a PlayStaiton Phone becenéven emlegetett eszköz létezését, mostanra nagyon úgy néz ki, hogy nem az a kérdés, hogy előrukkolnak-e ilyen telefonnal a japánok, hanem az, hogy mikor teszik ezt meg. Most megkaptuk a választ, legalábbis egy japán lap úgy véli.
1293289200

Kaz Hirai megerősíti a PSP2 touchpadet

A rengeteg különböző kiszivárgott fotó és pletyka alapján már nem igazán tudjuk, hogy kinek higgyünk a PSP2-vel kapcsolatban. Nos, ha valakinek, akkor a PlayStation fejének, Kaz Hirai-nak hihetünk, aki megerősítette a PSP2 irányításával kapcsolatos pletykákat.
1292587239

PlayStation-alkalmazás jön iPhone-ra és Androidra

A Sony felfedte, hogy hamarosan kiadja a hivatalos PlayStation App-ot mindkét nagy mobil operációs rendszerre, így azok az iPhone- és androidos telefon-tulajdonosok, akik a tetejébe méga japánok egyik konzoljával is rendelkeznek, már bárhol élhetnek közösségi életet.