PlayStation Phone PlayStation

Hivatalos a PlayStation Phone, mint új platform érkezése.
1291472401

Kristálytiszta videókon a PlayStation Phone

Cáfolhatatlan bizonyítékkal szolgálhatunk a PS Phone létezésére, a héten bemutatott, kétes minőségű mozgókép után már igazán kézzel fogható és jól kivehető formában csodálhatjuk meg a Sony hordozható játékkonzol és telefon crossoverjét. Ráadásul működés közben is!
1291284335

PlayStation Phone - az első videó?

Kiszivárgott az első mozgókép a Sony Ericsson Z1 névre keresztelt telefon és handheld konzol kombójáról, melyet egy belsős, görögországi rendezvényen kapott kameravégre egy leleményes munkatárs. A kémvideó minősége és valóságtartalma megkérdőjelezhető, és itt inkább a telekommunikációs képességeit prezentálják.
1290852705

HWSW: A Sony elvesztegetett évtizede

Hatalmi átmenet előkészületei folynak a Sony vezetőségében, számolt be a Bloomberg. Egyelőre még nem született döntés, hogy idővel ki örökölné a japán konszern vezetését Howard Stringertől, de a váltás hosszú évekig is eltarthat majd. A Sonynak a növekedésre kell koncentrálnia, írja a HWSW.
1288589970

PlayStation Phone - a Sony megszólal

A cégóriás ügyvezető alelnöke, Masaru Kato a minap nyilatkozott a mobiltelefonok piacáról, és utalt arra, hogy egy iPad-stílusú tablet ötlete sem tűnhet el a süllyesztőben. A hét elején kerültek ki a netre az állítólagos PS Phone első képei, mely egy szétcsúsztatható, PSP Go-ra hasonlító ketyere képét festette le előttünk.
1288422000

Direkt terjeszti a PSP2 pletykákat a Sony?

A napokban egyre forróbbá vált a levegő a PSP2 körül, arra azonban senki nem gondolt, hogy a Sony direkt terjeszti a sokszor irreálisnak tűnő információkat. Több külföldi oldal is úgy értesült, hogy a cég így szeretné kiszűrni a gyenge láncszemeket, s megtudni, ki terjeszti a pletykákat.
1288170873

PlayStation Phone - kiszivárogtak az első képek

Végre megcsodálhatjuk a Sony új platformját, mely egyesíti telekommunikációt és a játékok élvezetét. Az Engadget szellőztette meg az első, valósnak mondott információkat a PS Phone-ról, amely többek között Android 3.0 operációs rendszerrel lesz felszerelve. A japán vállalat még nem erősítette meg a híreszteléseket.
1276109040

Playviewnek hívják majd a PSP2-t?

A Sony Computer Entertainment elég izgalmas márkanevet védetett le" Playview" néven az Egyesült Államokban. A funkciók alapján könnyen ráismerhetünk a leendő PSP2-re.