PlayStation Phone PS3, PSP

Hivatalos a PlayStation Phone, mint új platform érkezése.
1307077200

Újabb támadás érte a Sonyt

A Sony alig állította helyre a PlayStation Networköt, a hackerek újabb kellemetlenséget okoztak neki - igaz, ennek legalább nincs köze a konzolokhoz és a játékosokhoz. Az új áldozat a Sony Pictures weboldala volt, ahonnan a behatolók minden különösebb nehézség nélkül loptak el egymillió hozzáférést.
1306329966

E3 2011: Rekordhosszú lesz a Sony konferencia

Az biztos, hogy a japán vállalat nem semmi bulival készül az idei Electronic Entertainment Expóra: minden eddiginél hosszabb sajtótájékoztatót ígérnek június 7-re. Reméljük, ez az idő magvas NGP-s és PS3-as játékbejelentésekkel, mozgásban lévő prezentációkkal telik majd el. 5 órás műsor várható!
1304242804

PSN leállás - lezajlott a Sony sajtótájékoztatója

A hajnali órákban bizonyára sokan az igazak álmát aludták, ám Tokióban a Sony rövid sajtótájékoztatót tartott a PSN ellen indított támadásra reagálva, illetve az újraindulásról is tájékozódhattak az érintettek. A cég fejesei, Kaz Hirai, Shinji Hasejima és Shiro Kambe bocsánatot kértek a fiaskóért.
1301646600

Android Market - megjelentek a PS1-klasszikusok

Nagy az izgalom az első "PlayStation telefon", az Xperia Play megjelenése körül, főként azért, mert az európai szállítmányok késnek a tervezett megjelenéshez képest. Attól függetlenül, hogy telefonja még senkinek nincsen, a Sony már felpakolta a PS1-es klasszikusokat az Android Marketre.
1301317219

Xperia Play - videón a Gameloft játékfelhozatala

A Sony-Ericsson és a Gameloft, úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják partnerségüket, nem kevesebb, mint 10 játékkal készülnek a PlayStation Phone startjára. Ezen belül a Backstab exkluzív címként vonul be a történelembe, de itt lesz a Splinter Cell: Conviction és a Brothers in Arms 2 is.
1301229508

A Sony lehet a hordozható játékok királya

Az EEDAR elemzője szerint az NGP-vel és a Sony-Ericsson Xperia Play-jel a Sony-nak jó esélye van arra, hogy idén győztesen kerüljön ki a hordozható, játékra is használható kütyük háborújából. Más kérdés, hogy tartalom tekintetében még erősíteniük kellene, mert abban a 3DS-nek áll a zászló.
1300098618

PlayStation Phone - hat játékkal telepítve érkezik

A Sony megerősítette, hogy az Xperia Play névre keresztelt okostelefonjuk olyan előre telepített játékokkal fog megjelenni, mint a FIFA 10 és a The Sims 3. A március 31-én esedékes megjelenéskor további ötven játékot tölthetünk le a PlayStation Suite segítségével.
1299765600

Online mentés a PlayStation Plus előfizetőknek

Igazak voltak a januári pletykák, mától kezdve minden PlayStation Plus előfizető online, a PlayStation Networkön is elmentheti a játékállásait. Bár az újdonság apróságnak tűnhet, valójában azon kívül, hogy praktikus, a jövőben is hatalmas szerep juthat neki, például a PS3 és az NGP összeköttetésében.
1299751200

Átszervezés a Sonynál, előléptették a PS-főnököt

Közepesen unalmas üzleti hírek rovatunk jelentkezik. A Sony komolyan átszervezi saját belső felépítését, aminek köszönhetően a jelenlegi PlayStation-nagyfőnök felmászik néhány fokot a ranglétrán, sokan pedig azt várják, hogy a jelenlegi vezérigazgató lemondása után a cég vezetője is ő lehet.
1297678986

Márciusban jön a PlayStation Phone

A Mobile World Congressen a Sony hivatalosan is bemutatta az Xperia Play névre keresztelt telefonjukat, és megerősítették, hogy a játékgépként is funkcionáló készülék már a jövő hónapban a kereskedőknél landol. 50 nyitó játékot tölthetünk le hozzá.