PlayStation Phone PS3, PSP

Hivatalos a PlayStation Phone, mint új platform érkezése.
1341213242

Breaking: felvásárolta a Gaikai-t a Sony

Már azt hittük, hogy nem, pedig dehogynem. A Sony ma reggel bejelentette, hogy potom 380 millió dollárért felvásárolta az egyik legnagyobb cloud gaming szolgáltatót, a Gaikai-t. A hírek szerint a konzolgyártó saját szolgáltatást épít a Gaikai erőforrásaira támaszkodva.
1338883860

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.
1338882048

E3 2012: Jönnek a PlayStation-telefonok a HTC-től

Igazak voltak a korábbi pletykák, valóban a tajvani HTC lesz az első telefongyártó, amelyik PlayStation Certified készülékeket dob majd piacra. A bejelentéssel együtt a Sony azt is elárulta a sajtókonferenciáján, hogy a korábban PlayStation Suite néven ismert rendszert átnevezi, és valódi platformot nevel belőle.
1335182458

Masszív elbocsátásokra készül a Sony?

A pletykák szerint a japán cégóriás csaknem 10 ezer munkahelyet érintő leépítésekbe kezd az év hátralévő részében. Nekünk, játékosoknak jó hír, hogy a PlayStation brand alá tartozó részleget nem veszélyeztetik a kaszálások, ellenben a televíziós és marketing részleget igen.
1329480000

HWSW: Nincs többé Sony Ericsson

Valamivel több mint tíz év után véglegesen véget ért a Sony és az Ericsson vegyesvállalatának pályafutása: a Sony az előzetes megállapodásnak megfelelően kivásárolta a svéd gyártót a cégből, írja nagytestvérünk, a HWSW. A Sony első okostelefonja a szakítás után tavasszal érkezik.
1329327000

PlayStation Certified készülékek jönnek a HTC-től?

A pletykák szerint a tajvani HTC lehet az első mobiltelefon- és tabletgyártó, amelyik olyan készülékeket dobhat piacra, amik megkapják a Sonytól a PlayStation Certified plecsnit. Mindez azt jelenti, hogy a HTC-hívők is játszhatnak majd a PlayStation-klasszikusokkal.
1328351618

Komoly bajban lehet a Sony

Ha Kaz Hirainak nem sikerül megfordítania a dolgokat és újra nyereségessé tenni a céget. Ez mondjuk nem túl meglepő, Hirai viszont élete legnagyobb kihívásával néz szembe, és elmondása szerint csak az egyik probléma jön a másik után, s távol az alagút vége.
1328115600

Kaz Hirai a Sony új elnöke és ügyvezetője

Korábban már pletykáltunk róla, de a Sony akkor megcáfolta a híreket. Most azonban hivatalossá vált a dolog: az eddig a PlayStation üzletágat is irányító Kaz Hirai veszi át az angol Sir Howard Stringer pozícióját, mint a vállalat elnöke és ügyvezető igazgatója.
1311159600

HWSW: Végre itthon is kapható az Xperia Play

Mától elérhető a magyarországi T-Mobile kínálatában a Sony Ericsson új, elsősorban játékkedvelő felhasználóknak szánt okostelefonja, az Xperia Play, írja a HWSW. Az androidos telefon elsődleges érdekessége, hogy beépített kontrollert kapott, és PlayStation játékokkal is játszhatunk rajta.
1310036400

Megint a Sony a legértékesebb márka Ázsiában

Bár a vállalat óriási vesztességgel zárta a legutóbbi pénzügyi évét, és a PlayStation Network feltörése sem tett jót a reputációjának, az ázsiaiak körében továbbra is a Sony számít a legjobb márkának. Bár a piaci elemzők szerint a luxuscikkek gyártói népszerűbbek lehetnének, Ázsiában nem tudnak labdába rúgni.