Half-Life 2

A nagysikerű Half-Life c. játék második része, amelyben a franciakulcsos Gordon Freeman visszatér...
Típus: FPS

Elindult a Half-Life2.hu

Múlt hét végén indult a half-life2.hu mely a half-life.hu legújabb verziója, megújult tartalommal sűrűbb hírekkel, végigjátszásokkal, mindennel ami HALF-LIFE.

A Half-Life 2 a legnépszerűbb online-játék

Megérkezett a GameSpy által összeállított toplista, mely a tíz legnépszerűbb online tolható játékot vonultatja fel. Élen a Half-Life 2 tanyázik hatalmas előnnyel.

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.

Nem lesz Half-Life 3. Ennyi volt!

Az Eurogamer Gabe Newell-lel, a Valve fejesével készített egy interjút, melyből kiderült, hogy a tisztelt fejlesztőurak az "epizódokat" szánták harmadik résznek.

Half-Life 2 készül Xbox 360-ra?

Két külföldi internetes játékterjesztő oldalon szinte egyszerre tűnt fel azon érdekesség, miszerint X360-ra is megjelenik jövőre a Half-Life 2 durvított változata.

E3 2006: Half-Life 2 PlayStation 3-ra?

A PlayStation Magazine júniusi számának borítóján a következőket olvashatjuk: "Half-Life 2 Leads The Next-Gen Shooter That'll Blow you Away!"

Online toplista - élen a Half-Life 2!

A GameSpy statisztikái nyomán újfent összeállt a jelenleg legjobb online játékok húszas listája. Az élen természetesen a Half-Life 2 végzett.

Goldeneye: Source Mod

A Half-Life2 a napokban egy újabb érdekes modifikációval gazdagodott, ami a klasszikus N64-es 007 remake-je lenne.

64-bites Half-Life 2

A Steam hivatalos oldalán közhírré tétetett, hogy a Valve útjára indította a Half-Life2 és a The Lost Coast pálya 64-bites verzióját.

Mesejátékot a Source motorral?

A Junction Point Studios, az új fejlesztőcég munkatársakat keres a csapatba egy új játék elkészítéséhez, amit a HL2 Source motorja fog hajtani.