Half-Life 2

A nagysikerű Half-Life c. játék második része, amelyben a franciakulcsos Gordon Freeman visszatér...
Típus: FPS

A legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékok

A GameSpy közzétette a 2007. őszének legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékait összegző listát. A TOP10 nagy része régi klasszikusokból áll.

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

Gabe Newell szereti a Wii-t

A Valve egyik fejesének, Gabe Newell-nek meglehetősen jó véleménye van a Nintendo új konzoljáról, a Wii-ről - sokkal jobb, mint a PS3-ról vagy az X360-ról.

Pár hetet késni fog a PS3-as Orange Box

Aki esetleg PlayStation 3-ra tervezte beszerezni a Half-Life 2: Orange Box-ot, pár hetet várni kénytelen, ugyanis a készítők szerint a PS3-as változat nem jelenik meg időben.

A Valve nyáron továbbfejleszti a Steam-et

A nyár folyamán egy nagyobb Steam-frissítést fog kiadni a Half-Life és Counter-Strike-játékokat is jegyző Valve: az update középpontjában a közösségépítés áll.

Az átlag játékos konfigurációja

Egy Valve által készített felmérésből tudtuk meg, hogy milyen konfigurációt használ napjainkban egy átlag játékos. A listából kitűnik a DX10 lassú terjedése is.

Ingyen játék a Radeon-tulajdonosoknak

A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.

Half-Life 2: Episode Two - nem lesz Black Box

Doug Lombardi napokban tett nyilatkozata alapján tudtuk meg, hogy nem jelenik meg a korábbi ígéreteknek megfelelően a Half-Life 2: Black Box idén októberben.

Ismét csúszik a Half-Life 2: Episode Two

Régebben már beszámoltunk nektek egy csúszásról, miszerint a game nyáron került volna a boltokba. Ám a játék megjelenését ismét elhalasztották...

Késik a Half-Life 2: Episode Two

Csúszik ismételten a Half-Life 2: Episode 2 - közölte ma Doug Lombardi, a Valve marketing igazgatója. A játék így csak 2007. nyarán kerül a boltok polcaira.