Half-Life 2

A nagysikerű Half-Life c. játék második része, amelyben a franciakulcsos Gordon Freeman visszatér...
Típus: FPS

Idén sem bővül a Half-Life széria

A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.

Amikor az NFS: Shift találkozik a Source Engine-nel

Kevés olyan játékos van, aki ne ismerné a Half-Life 2 motorját, a Source Engine-t, amely amellett, hogy jól optimalizált, könnyen módosítható is.

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.

Whats in the Box? Az élőszereplős Half-Life videó

A Whats in the Box? címet viselő holland kisfilm bár nem igazi Half-Life adaptáció, azért tartalmaz pár átfedést Gordon Freeman kalandjaival, érdemes megnézni!

Szédületes Valve-eladások az utóbbi tíz évből

Csak a bolti eladásokat számolva közel 33 millió példány talált gazdára valamennyi Valve vagy egy belsős stúdiója által fejlesztett játékból.

Black Mesa: Souce - minden kezdődik az elejéről

Noha a Half-Life 2 harmadik epizódja még várat magára, egy ötletes modnak köszönhetően hamarosan ismét átélhetjük az egész zűrzavar kezdetét.

Gordon Freeman továbbra is csendes marad

A Valve által fejlesztett Half-Life, valamint annak második része és epizódjai hatalmas sikereket könyvelhetnek el, s ehhez hozzájárult a szótlan főhős is.

Steam - most már hivatalosan is magyar

Aligha akad olyan játékos, aki nem ismerné a Valve híres rendszerét, a Steamet, mely a legutóbbi frissítésének hála most már magyarul is elérhető.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

A Valve szerint erősödik a PC-s játékipar

"A PC haldoklik, a PC nem játékra való, a PC-t nem éri meg fejleszteni" - az ilyen és ezekhez hasonló siránkozásokra cáfolt rá a Steamet fejlesztő Valve.