Transformers: Fall of Cybertron , DS, PC, PS3, X360

Új részt kapot az eddigi legjobb és legsikeresebb Transformers-játék, a War for Cybertron. A második részt szintén a High Moon Studios készítette, és DLC-k is érkeztek hozzá.

Transformers: Fall of Cybertron teszt

Amíg a moziban hódított a Transformers, a High Moon Studios egészen más oldalról közelítette meg az univerzumot, és visszatért a gyökerekhez. Most már biztosak vagyunk benne: aki igazi Transformers-élményekre vágyik, az csak videojáték formájában kaphatja meg.

Transformers: Fall of Cybertron - itt a launch trailer

Jövő héten kerül boltokba a Transformers: Fall of Cybertron, ennek apropóján az Activision kiadta a játék megjelenés előtti előzetesét - a CG és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó trailer remekül meghozza az ember kedvét az anyaghoz. Spoiler: Cybertron elbukik.

Transformers: Fall of Cybertron - multis örömök

A High Moon Studios bepillantást enged a Transformers: Fall of Cybertron többjátékos üzemmódjába. Megcsodálhatjuk leendő karakterünk testreszabási lehetőségeit és az online mód egyéb sajátosságait. Az biztos, hogy nem egyszer fogyasztható darab a Cybertron bukása.

Még egy Transformers: Fall of Cybertron trailer

Két hónap van hátra a Transformers: Fall of Cybertron megjelenéséig, a High Moon Studios pedig ontja magából az új látnivalókat - mára is jutott egy trailer. Az előzetes sok újat nem mutat, de remekül összefoglalja, mi mindenre számíthatunk a rendkívül ígéretesnek tűnő folytatásban.

Marvel játékon dolgozik a High Moon Studios?

Közös bejelentésre készül a Marvel Video Games és a legújabb Transformers játékokat fejlesztő High Moon Studios, amire a jövő heti Comic-Conon kerülhet sor. Egyelőre még találgatni sem tudunk a nagy hír tárgya kapcsán, de az illetékesek biztosítottak róla minket, hogy letesszük majd a hajunkat.

Tranformers: Fall of Cybertron - infók Optimus-ról

Ismét a színfalak mögé tekinthetünk a High Moon Studios jóvoltából, ezúttal az autobotok vezéréről, Optimus Prime-ról hull le a lepel. Az ikonként szeretett karakter hangját ismét a zseniális Peter Cullen kölcsönzi. A Cybertronért folyó harcban természetesen nagy szerepe lesz.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.

E3 2012: Brutális látnivalókon az új Transformers

A Transformers: Fall of Cybertron minőségéről érthető okokból egyelőre nem nyilatkozhatunk, de ha a monumentalitásáról kérdeztek bennünket, már most leszögezhetjük: az új rész nemcsak annyit vállal, mint elődje, hanem jóval többet is - városnyi méretű transformerekre számíthatunk harc közben.

E3 2012: PC-re is jön az új Transformers-játék

Bár korábban a fejlesztők még szabadkoztak is, hogy kihagyják a platformot az előző rész gyenge szereplése miatt, a minap bejelentették: mégis elkészül PC-re a Transformers: Fall of Cybertron, ami ráadásul ugyanakkor érkezik, mint a konzolos változatok. Egy tízperces gameplay anyaggal is gazdagodtunk.

E3 2012: Felkészülés az új Transformers-trailerre

A Transformers: Fall of Cybertron már kiforrott formában lesz jelen az idei expón. A High Moon Studios megígérte, hogy egy látványos trailerrel kedveskedik nekünk hétfőn, a konferenciák előtt. Ennek a kedvcsinálónak futott be most a pár másodperces teasere, ahogy lenni szokott.