Transformers: Fall of Cybertron , DS, PC, PS3, X360

Új részt kapot az eddigi legjobb és legsikeresebb Transformers-játék, a War for Cybertron. A második részt szintén a High Moon Studios készítette, és DLC-k is érkeztek hozzá.
1338379245

E3 2012: Felkészülés az új Transformers-trailerre

A Transformers: Fall of Cybertron már kiforrott formában lesz jelen az idei expón. A High Moon Studios megígérte, hogy egy látványos trailerrel kedveskedik nekünk hétfőn, a konferenciák előtt. Ennek a kedvcsinálónak futott be most a pár másodperces teasere, ahogy lenni szokott.
1338115413

Transformers: Fall of Cybertron - a dinobotokról

Ez a csendes vasárnap kiváló alkalom arra, hogy pótoljunk némi elmaradást: a napokban megérkezett a Transformers: Fall of Cybertron legújabb kedvcsinálója, amiben a High Moon Studios-féle játékok új szereplői, a dinobotok mutatkoznak be. Némi gameplay és a fejlesztők gondolatai következnek...
1334833251

Transformers: Fall of Cybertron - videón Grimlock

Amiatt forgolódtál éjszakánként átizzadt paplanodban, mert nem tudtad elképzelni, miként fest majd a High Moon Studios játékában a Grimlock nevezetű robot? Végre nyugodtan alhatsz, hiszen az új előzetest pont őrá hegyezték ki. Még mindig bitang jó Transformers-címmel van dolgunk.
1333112419

Kulisszák mögött a Transformers: Fall of Cybertron

A tegnapi ütős trailer után most egy kicsit elmerülünk a részletekben, hiszen az Activision segedelmével betekinthetünk az új Transformers-játék fejlesztési kulisszatitkaiba. A High Moon Studios tényleg nem bíz semmit a véletlenre, s csak azt tartja meg, ami korábban is működött.
1333008039

Új előzetesen a Transformers: Fall of Cybertron

A High Moon Studios lassan révbe ér a Transformers: Fall of Cybertronnal, így a robotos cím már nyár végén napvilágot láthat. Az Autobotok és az Álcák háborúja hamarosan véget ér az anyabolygóért, Cybertronért vívott csatában. A győztes személye még mindig kérdéses.
1329811251

Fémízű képeken a Tranformers: Fall of Cybertron

A High Moon Studios szépen halad a War for Cybertron folytatásával, mely izgazán izgalmas kalandokat ígér ez előd rajongói számára. Reméljük, hogy nem érződik olyan izzadtságszag rajta, mint a filmek adaptációin, elvégre a készítők szabad kezet adtak az univerzum formálásában. Új képeink is vannak.
1323587462

VGA 2011: Transformers: Fall of Cybertron trailer

Szintén lehetett rá számítani, hát itt is van: megérkezett a Transformers: Fall of Cybertron legújabb előzetese. Bár a trailer renderelt, nagyon hangulatosra sikerült, méltán bízunk a High Moon Studiosban még a nyáron készült borzasztó Dark of the Moon-adaptációja után is!
1322681412

Transformers: Fall of Cybertron - itt az első teaser

Az idei Video Game Awards keretein belül adják ki az első Transformers: Fall of Cybertron trailert, amiből a minap kaptunk egy rövid kedvcsinálót is. Az már borítékolható, hogy az előzetes renderelt lesz, valószínűleg a játékmeneti pillanatokról le kell mondanunk, de mit ezt egy cseppet sem bánjuk, sőt!
1318672800

Kedvcsinálón a Transformers: Fall of Cybertron

Emlékszünk még a Transformers: War for Cybertronra? Szinte a semmiből jelent meg, s imádtuk, egyszerűen azért, mert minden területen egy jó játék volt. Ezerrel készül a folytatás, s mi sem jobb alkalom az első előzetes leleplezésére, mint a New York-i Comic-Con.
1317992400

Bejelentették a Transformers: Fall of Cybertront

Igen, korábban ez volt a Transformers: War for Cybertron 2, de a készítők végül átnevezték, mert nem "igazi folytatásról" van szó, igaz, a történet azért kötődik az előző részhez: ahogy a cím is sejteti, a Cybertron bukásáról lesz szó, még több ármánnyal, cselszövéssel és fájdalommal.