Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
1297422000

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.
1296990000

Remedy társalapító az Angry Birds fejlesztőinél

A játékipar képes meglepő húzásokat produkálni, így fordulhat elő az is, hogy egy neves, AAA-kategóriás játékokat készítő stúdió társalapítója az egyik pillanatról a másikra az Angry Birds fejlesztőinél kössön ki. Lehet, hogy holnap azt olvassuk, hogy CliffyB a FarmVille készítőihez szerződött.
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1291992123

HWSW: 1 millió dollárt hoz havonta az Angry Birds

Az Angry Birds az okostelefonok világában a legnépszerűbb és legsikeresebb játék jelenleg, ráadásul elérhető majdnem minden operációs rendszerre. Ha szeretnénk összehasonlítani a különböző alkalmazás-piacterek hatékonyságát, nincs jobb eszköz ennél, írja a HWSW.
1289897104

Xbox Live-ra és Wii-re támad az Angry Birds

Hallatlan sikereket könyvel el az Angry Birds nevű mókás bestseller iPhone-on, legutóbb az androidos operációs rendszerrel megáldott okostelefonok tulajdonosai döbbenhettek meg azon, hogy az ő rendszerükön is rekordokat döntöget a Rovio remek játéka. A szórásból az Xbox 360 és a Nintendo Wii sem maradnak ki.