Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
1321194325

Dobozos formában is kapható lesz az Angry Birds

Nem tudni, hogy ide eljut-e majd az Angry Birds PC-s verziójának dobozos változata, de az Egyesült Királyságban kapható lesz, ráadásul 10 fontot kérnek érte. Nem olcsó, ráadásul semmi pluszt nem tartogat a letölthető kiadásokhoz képest - ezek után végképp kíváncsiak vagyunk, miként teljesít majd.
1320426000

Angry Birds - 500 milliószor töltötték le

Napjaink egyik legfontosabb játékcíme az Angry Birds, ez kétségtelen, és ezt a számok is alátámasztják: az Angry Birds egyes verzióit és epizódjait 500 milliószor töltötték le a játékosok, ami egyedülálló eredmény. A sorozatot ápolgató Rovio célja az egymilliárdos álomhatár átlépése.
1313157632

Játékokkal bővült a Google+

Azon szerencsés egyedek, kiknek már van Google+ felhasználói fiókja, már számos online játékkal üthetik el üres óráikat a cégóriás közösségi szájtján. Többek között a Dragon Age: Legends, a Bejeweled Blitz, és az Angry Birds is a vállalkozó kedvűek rendelkezésére áll.
1305799219

A legjobb XBLA-s játékok Windows Phone 7-re

Könny szökhet a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefontulajok szemébe a Microsoft legutóbbi bejelentése kapcsán. A cég ugyanis a legsikeresebb Xbox Live-os sikercímeket szeretné megjelentetni erre a platformra is. Érkezik a Hydro Thunder GP és a Plants vs.Zombies is.
1305219627

Böngészőben is futtatható az Angry Birds

A Rovio lassan minden platformon meghonosítja kedvenc dühös madarainkat - lassan már csak kenyérpirítóra nincs saját verzió -, ezúttal a webböngészőből ingyenesen futtatható változat kapott szárnyra. Habár néhány pálya ismerős lehet a korábbi letölthetős címből, már csak az exkluzív pályákért is érdemes kattintani.
1302530444

PSN-en is rekordot döntött az Angry Birds

Nem csupán az okostelefonos piactereken hódít a Dühös Madarak, hanem január óta ez a cím volt a legtöbbet letöltött játék a rendszerben. Jelenleg 75 millió regisztrált felhasználó található a PlayStation Networkön, és ezen belül az Angry Birds az a játék, amely a legtöbb user fiókjában benne van.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1300874400

HWSW: Androidos alkalmazásbolt az Amazonon

Prémium Android alkalmazás piactér indult el a minap, ahol már szigorú válogatás, szelektálás előzi meg a "polcra kerülést", s az Amazon ajánlórendszere gondoskodik arról, hogy még ebből a limitált kínálatból is azok a programok kerüljenek a felhasználók elé tálalva, ami számukra tényleg érdekes lesz.
1299423600

Facebookra költözik az Angry Birds

A Rovio újabb bejelentést ejtett meg a napokban: a méltán népszerű Angry Birds az év végén a Facebookon is bemutatkozhat, így ha értelmesebbet nem is, de egy viccesebb és izgalmasabb játékot már biztosan kapnak a közösségi oldal játékosai. Reszkess, Farmville!
1298994025

GDC 2011: Rajzfilm készül az Angry Birds alapján

Megannyi találgatás és rejtélyes utalgatás után a finn Rovio végre hivatalosan is megerősítette: rajzfilm készül az Angry Birds alapján. A cég emellett újabb DLC-t jelentett be a játékról, s még kicsit sztorizott is a szakmai közönség előtt - tudtátok, hogy az Angry Birds a csapat 52. játéka?