Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
Típus:

Jön az Angry Birds Trilogy

HD-ben, Kinect-, Move- és StreetPass-támogatással tér vissza az Angry Birds első három felvonása. A játékok dobozos formában jelennek meg az eddig nem érintett platformokon, Xbox 360-on, PlayStation 3-on és 3DS-en, a fejlesztők pedig tengernyi újdonságot ígérnek.

Az Angry Birds elérte az egymilliárd letöltést

A finn Rovio a minap beszámolt legfrissebb pénzügyi eredményeiről, melyben az áll, hogy a Dühös Madarak átlépték az egymilliárd letöltést - ennyien vették meg a játék valamelyik részét. A cég abszolút sikeresnek mondható, bevétele eléri a 106,3 millió dollárt.

Angry Birds animációs sorozat készül

A Rovio hivatalosan is megerősítette, hogy minden lehetséges platformon útjára bocsájtja a Dühös Madarak főszereplésével készülő rajzfilmsorozatot. A széria 52 rövid epizódot tartalmaz majd és hetente fog jelentkezni - egy évig tuti élvezhetjük a "kiterjedt" univerzum meséit.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Rovio-kézen a Shattered Horizon fejlesztői

Felvásárolta az Angry Birdsről ismert Rovio a Shattered Horizon nevű FPS alkotóit. Az űrben játszódó lövöldét a benchmark programjairól ismert Futuremark játékos részlege hegesztette, a szintén finn vállalat a reményei szerint újra az elsődleges célterületére tud fókuszálni mostantól.

A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.

Új projekten dolgoznak az Angry Birds alkotói

Bár az Angry Birds-széria gyártása nem áll le, a Rovio végre egy teljesen új projekt fejlesztésébe is belevágott, ráadásul azt tervezi, hogy a jövőben újabb stúdiókat vásárol fel magának. Nem rossz teljesítmény ez egy olyan cégtől, ami néhány éve még a csőd szélén állt.

Látnivalókon a facebookos Angry Birds újításai

Kedden érkezik meg a Facebookra az Angry Birds, azonban a játékot korántsem a már megszokott formában láthatjuk újra. Sokkal hangsúlyosabb szerepet kapnak a közösségi funkciók, ráadásul különféle power-upokkal ízesíthetjük meg a játékunkat, miközben halálra bosszantjuk a többieket.

Ismerős játékok a közelgő Windows Store-ban

A The Verge magazinhoz közel álló forrás szerint a Windows 8 Consumer Preview-verziójában már olyan játékokat tehetnek magukévá a szerencsések a Windows Store-on keresztül, mint az Angry Birds és a Ms. Splosion Man. A beépített címek mellett más népszerű játékok között is böngészhetünk a piactéren keresztül.

Rovio: a kalózkodás még segíthet is

Az Angry Birds készítői állításuk szerint rengeteget tanultak a zeneipartól, mint mondják, felesleges a bíróságokon üldözni a kalózokat, akkor kell velük legfeljebb foglalkozni, ha már komolyan betesznek magának a márkának. A legtöbb esetben viszont a kalózkodás segít újabb rajongókat keríteni.