Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
Típus:

A Facebookra Valentin-napon jön az Angry Birds

A Rovio bejelentette, hogy sikerjátéka február 14-én landol a népszerű közösségi oldalon - ennek örömére a vállalat számos országban rendez launch partit. Az Angry Birds teljes képernyőn fut majd, jobb minőségű animációkkal és ranglistákkal. Már várjuk.

Idén nem megy tőzsdére a Rovio

Habár a tavalyi év végén arról híreztünk, hogy a Rovio a hongkongi tőzsdén szeretne kibocsátani értékpapírokat, úgy tűnik, hogy ebben az évben ez semmi esetre sem valósulhat meg. Ahogy az Angry Birds-játékokat jegyző cég szóvivője elmondta, sikercímük még a kezdeti életszakaszában van, ráérnek még erre.

Az Angry Birds ideiglenes hóbort - bezzeg a Tetris

A Tetris jogaiért felelős vállalat fejese, Henk Rogers szerint az Angry Birds érdemei elvitathatatlanok, azonban valószínűtlen, hogy a játék olyan sokáig népszerű tudna lenni, mint mondjuk az építőkockás puzzle játék, ami immár több mint 25 éve szórakoztatja a nagyérdeműt.

Tőzsdére ment a Zynga, készülődik a Rovio is

Kissé szárazabb infó, de ettől függetlenül mindenképpen említésre méltó: a Facebook-játékairól ismert Zynga pénteken tőzsdére ment, a játékfejlesztőcég 100 millió részvényt bocsátott a befektetők kezére. A hírek szerint a Rovio is készülődik, a finnek 2013-ra tervezik ezt a lépést.

HWSW: Visszautasította a Zynga ajánlatát a Rovio

Megtört a Zynga felvásárlási hulláma, a PopCap Games után a Rovio is visszautasította felvásárlási ajánlatát. A döntésben a brutális vállalati kultúrának is része lehet, a kiszemelt cégek alkalmazottai húzódoznak attól, hogy a Zynga részeivé váljanak - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Dobozos formában is kapható lesz az Angry Birds

Nem tudni, hogy ide eljut-e majd az Angry Birds PC-s verziójának dobozos változata, de az Egyesült Királyságban kapható lesz, ráadásul 10 fontot kérnek érte. Nem olcsó, ráadásul semmi pluszt nem tartogat a letölthető kiadásokhoz képest - ezek után végképp kíváncsiak vagyunk, miként teljesít majd.

Angry Birds - 500 milliószor töltötték le

Napjaink egyik legfontosabb játékcíme az Angry Birds, ez kétségtelen, és ezt a számok is alátámasztják: az Angry Birds egyes verzióit és epizódjait 500 milliószor töltötték le a játékosok, ami egyedülálló eredmény. A sorozatot ápolgató Rovio célja az egymilliárdos álomhatár átlépése.

Játékokkal bővült a Google+

Azon szerencsés egyedek, kiknek már van Google+ felhasználói fiókja, már számos online játékkal üthetik el üres óráikat a cégóriás közösségi szájtján. Többek között a Dragon Age: Legends, a Bejeweled Blitz, és az Angry Birds is a vállalkozó kedvűek rendelkezésére áll.

A legjobb XBLA-s játékok Windows Phone 7-re

Könny szökhet a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefontulajok szemébe a Microsoft legutóbbi bejelentése kapcsán. A cég ugyanis a legsikeresebb Xbox Live-os sikercímeket szeretné megjelentetni erre a platformra is. Érkezik a Hydro Thunder GP és a Plants vs.Zombies is.

Böngészőben is futtatható az Angry Birds

A Rovio lassan minden platformon meghonosítja kedvenc dühös madarainkat - lassan már csak kenyérpirítóra nincs saját verzió -, ezúttal a webböngészőből ingyenesen futtatható változat kapott szárnyra. Habár néhány pálya ismerős lehet a korábbi letölthetős címből, már csak az exkluzív pályákért is érdemes kattintani.