Prototype 2 PC, PS3, X360

A Prototype folytatásának célja, hogy elkapjuk az első rész főhősét. Izgalmas? A játékhoz DLC is elérhető természetesen.
1326726029

Borongós concepteken a Prototype 2

Az Activision kiadott pár concept artot az áprilisban érkező Prototype 2-ből, melyben megcsodálhatjuk a főszereplő renderképét, valamint a szövetségeseink fizimiskáját. A képek valami eszméletlen hangulatról tanúskodnak - tuti, hogy James Heller kalandja nem lesz mindennapi.
1325926809

Prototype 2 - seggberúgós előzetes

Közel egyperces trailert kaptunk a Prototype 2-ből - a Radical nem hagyta otthon a humorérzékét. Ugyan egyetlen jelenetnek lehetünk szemtanúi, de az igen fájdalmasan hathat ülőgumóinkra. Mármint nem a miénkre, de mi is átérezzük az ellenség fájdalmát.
1324123213

Prototype 2 - a vadászat gyilkossá tesz

A Radical Entertainment igen penge előzetest tett közzé a Prototype 2-ből, melyben a főszerepet a vadászat kapja. Hősünk egy magaslati ponton állva könnyedén felderítheti a terepet potenciális áldozatok után kutatva, igazi ragadozóvá válhatunk - persze nem öncélúan.
1321714856

Prototype 2 fejlesztői napló érkezett

A Radical Entertainment kiadta a Prototype 2 legfrissebb fejlesztői naplóját, mely a játék színhelyére, a New York Zero nevezetű városra koncentrál. Főhősünk, James Heller a saját kezébe veszi a vírussal fertőzött terület megtisztítását, s ehhez minden eszköz adott.
1318766366

Prototype 2 - a vörös zóna

Egyelőre még csak alkalmanként hallunk a Prototype 2 felől, aminek valószínűleg az az oka, hogy a jövőre megjelenő játék helyett egyelőre inkább az idei nagyágyúkra fókuszál az Activision. Ezt a csendet törték most meg a fejlesztők egy vadonás új előzetessel.
1318081059

Prototype 2 - átalakult a harcrendszer is

A Prototype folytatása ugyan már a megcsavart alaptörténete miatt is megér egy misét - elvégre azt kell lenyomnunk, akit az első részben irányítottunk -, viszont természetesen más tekintetben is változik majd a játék: többek között a harcrendszer is fejlődött, sokkal kifinomultabban küzdhetünk a rosszfiúk ellen.
1313596800

GC 2011: Prototype 2 - a nagy harci helyzet

A Prototype folytatása is megkapta a maga GamesCom-előzetesét, a közel négyperces videót úgy csinálták meg a készítők, mintha amolyan helyzetjelentés lenne a Blackwatch katonáinak. Tisztázásra kerül, hogy mi történt eddig, és az is, ki az új célpont - segítünk: mi, a játékosok.
1311253200

Prototype 2 - megvan a dátum, új trailer érkezett

A Comic-Conon a Prototype folytatása is látható lesz, így jó eséllyel számolhatunk majd némi gameplay anyaggal a héten, addig is viszont az Activision jótékonyan megelőlegezett nekünk egy napra pontos megjelenési dátumot, és kiküldte az új trailersorozatának legelső epizódját is.
1310803226

Prototype 2 - az indák magasztos ereje

A Radical Entertainment kiadott egy pofás fejlesztői naplót a Prototype 2 egyik hangzatos fícsöréről. A játékosoknak lehetőségük lesz nyúlánk indákkal bohóckodni, a környezet elemeit kaphatjuk fel velük, és borsot törhetünk ezzel az ellenség orra alá. Felhasználásának száma végtelen.
1307690148

E3 2011: Látnivalók a Prototype folytatásából

A Prototype második részéről már lehoztunk egy E3-as trailert, azonban most kaptunk néhány screenshotot és egy rövidebb gameplay anyagot is. Emellett a fejlesztők a kiállítás alatt mondták el, hogy szerintük teljesen alaptalan összehasonlítani a Prototype-ot és a PS3-exkluzív inFamoust.