Prototype 2 PC, PS3, X360

A Prototype folytatásának célja, hogy elkapjuk az első rész főhősét. Izgalmas? A játékhoz DLC is elérhető természetesen.
1437300042

Így fut az Prototype-remaster Xbox One-on

Nemrég mindenféle marketingelőzmény nélkül jelent meg a két Prototpye felújított változata, a Prototype Biohazard Bundle. A Digital Foundry megnézte mennyit változott a játék az előző generációs kiadások óta.
1436964798

Frissítve: Xbox One-ra is megjelent a két Prototype

Különösebb csinnadratta nélkül jelent meg ma Xbox One-ra az Activision nyitott világú antihősös sorozata. A Prototype Biohazard Bundle mind a két részt tartalmazza, de a grafika szemlátomást nem változott sokat.
1434895248

Felújított változatot kap a Prototype 1-2?

Lassan már nem az a kérdés, hogy mely játék kap újrakevert változatot, hanem az, hogy melyik nem. Ezúttal a Radical-féle Prototype két epizódja került a pletykák kereszttüzébe.
1430658054

Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.
1420010337

PlayStation Plus - a januári ingyenes játékok

Nemcsak az Xbox Live Gold-előfizetők, hanem a PlayStation Plusra feliratkozók számára is remekül rajtol majd a következő év, a januári ingyenes játékok között ugyanis találunk inFamoust, Prototype-ot és Duke Nukem 3D-t is.
1340956819

Gyakorlatilag bezárt a Prototype fejlesztője

Az Activision tulajdonában álló Radical Entertainmentet kiherélték. Olyan címeket kaptunk a stúdiótól, mint a Prototype két része, a The Simpsons: Hit & Run és a Scarface, ám a tulajdonosi döntés következtében a srácok többé nem készítenek játékot. A PC-s Prototype 2 nincs veszélyben.
1339869600

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.
1338318968

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?
1336498234

Prototype 2 - mától indul a DLC-áradat

A Radical Entertainment nem elégszik meg az alapkiadás nyújtotta örömökkel. A Prototype 2 első DLC-je, az Colossal Mayhem Pack már elérhető, míg az Excessive Force a hónap végén örvendezteti meg a rajongókat, új kütyükkel, skinekkel és multiplier képességekkel.
1335978021

Prototype 2 teszt

A Prototype-ról valahogy mindig a méltatlanul ócsárolt Crackdown jutott az eszembe, pontosabban fogalmazva olyan volt, mint a Crackdown rémálom változata. No, nem a játékmenete, sokkal inkább a literszámra fröcsögő vér, és a tonnányi repkedő bensőségek miatt…