Prototype 2 PC, PS3, X360

A Prototype folytatásának célja, hogy elkapjuk az első rész főhősét. Izgalmas? A játékhoz DLC is elérhető természetesen.
1334842255

Prototype 2 - irányítsd a fertőzötteket!

Friss trailer landolt nálunk a Prototype 2-ből. Ahogy közeledik a megjelenés, kéretik mindhez óvatosan közelíteni, nehogy elrontsa a meglepetés örömét. Ezúttal arról lesz szó, miként irányíthatjuk majd a fertőzött ellenségeinket, a brawlereket. Parancsra még a tankoknak is nekimennek!
1334739600

Hat percen át mozog a Prototype 2

Jövő héten megjelenés, hosszú idő óta először láthatunk valami tartalmasabb gameplay anyagot i a Prototype 2-ből. Bár a Gametrailers exkluzív videója sem üti ki a ház oldalát, azért tartogat néhány látványos pillanatot az egyik fejlesztő által kommentált felvétel.
1334404816

Élőszereplős előzetest kapott a Prototype 2

A vírus elszabadulása nem tett jót Heller lelkivilágának, családja veszélybe sodródott, New York már nem az a metropolisz, mint régen. Az IGN tette rá a mancsát a Prototype 2 valódi, hús-vér szereplőkkel forgatott trailerére, bár az élő Heller nem olyan keményarc, mint a játékban, de ez nem baj.
1334228457

Prototype 2 - előzetesen a fegyverek

Főhősünk, Heller nem csak puszta kézzel száll szembe ellenségeivel, a sikerhez vezető út során számos durva mordályt a kezébe vesz. Az Activision és a Radical Entertainment játékmeneti felvételek közben mutatja be a Prototype 2 fegyverarzenálját. Nem semmi felhozatal!
1334077243

Prototype 2 - rúgjunk szét pár segget!

A Radical Entertaimnent friss előzetessel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Prototype 2-ből. A képsorok kellően felvillanyozzák a fogékonyakat, a főhőshöz hasonlóan nekünk is kedvünk támadt szétrúgni pár segget. A farpofabillentő trailercsokor első darabjával van dolgunk. Nem vicc.
1332500402

11 ok, amiért szükséged van a Prototype 2-re

Az Activision foggal-körömmel szeretne meggyőzni mindenkit arról, hogy a Prototype folytatása bármilyen más játéknál elsőbbséget élvez, s mindenképpen meg kell vásárolnunk azt. Szépen csokorba szedte azokat a kritériumokat, melyek hatására a vásárlás mellett döntesz. Vagy nem.
1330884409

Prototype 2 - újabb képsorozat a galériában

Tizennégy darab új screenshot landolt a galériánkban a Prototype folytatásáról, a látnivalókon egyetlen jelenetsorozatot vehetünk tüzetesebben is szemügyre. Annyi biztos: James Heller legalább annyira keményarc lesz, mint Alex Mercer volt, pusztakézzel fegyverzi le a katonai helikoptereket is.
1329503440

Prototype 2 - Apu úton hazafelé

Befutott a Prototype 2 intrója, ami egy háromperces, hús-vér szereplőkkel forgatott videó, kamuhíradós betétekkel. Komolyan elhisszük, hogy a közeljövőben egy vírus tizedeli a New Yorkra hajazó várost, s csupán egyvalaki állíthatja meg a krízishelyzetben feltörekvő gonosztevőket.
1328094043

Három hónapot késik a PC-s Prototype 2

Ez van srácok - mondaná Tapsi Hapsi a Bolondos Dallamok vasárnapi matinéjának végén, s mi is csak hasonló közhellyel vigasztalhatjuk a PC-s játékosokat. Csúszik a Prototype 2 számítógépes változata, ráadásul nem is keveset, kereken három hónapot a konzolos változatokhoz képest.
1328022019

Prototype 2 - bemutatkozik a Radnet Edition

Imádtad a Prototype első részét és mindenképpen gyűjtői kiadást szeretnél a polcodon tudni a második rész megjelenésekor? Akkor ne habozz előrendelni a Radnet Editiont, melyhez nem kevesebb, mint 55 ingyenes DLC-t érhetsz majd el a debüt után.