Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - gáz van

A Ubisoft új gameplay trailerrel kedveskedett a Splinter Cell-rajongóknak, főhősünk ezúttal egy louisianai földgáz-üzemet keres fel némi terroristavadászat céljából. Sam a lopakodásra esküszik.

Splinter Cell: Blacklist - videón a Spies vs. Mercs

Azon belül is a klasszikus felállásba tekinthetünk bele a Ubisoft közösségi menedzserének jóvoltából. A 2v2 küzdelmekre kihegyezett módban mind a kémek, mind pedig a zsoldosok erősségeit is felsorolják.

Ingyenes Splinter Cell-játék érkezett iOS-re

Noha a Splinter Cell: Blacklist - Spider-Bot csak nevében emlékeztet a Splinter Cell-sorozatra, ettől függetlenül egy (állítólag) kifejezetten szórakoztató játékot tölthetnek le most ingyen az iPhone- és az iPad-tulajok.

E3 2013: Splinter Cell: Blacklist játékmenet

Mennyivel kényelmesebb otthon a gép előtt, vagy egy internetelérésre alkalmas eszközzel szemrevételezni a legfrissebb látnivalókat, mint tolongani a Ubisoft standja előtt és kivárni a sorunkat, mire Samet végre irányíthatjuk?

E3 2013: Traileren a Splinter Cell: Blacklist

A leköszönő generáció utolsó Splinter Cellje is megkapta a saját expós trailerét, amit a Ubisoft E3-as konferenciáján vetítettek le. Számos trükkös szituáció vár Samre, vigyázz, ha rajta vagy a feketelistán.

E3 2013: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Élőben blogoljuk, kommentáljuk és véleményezzük a Ubisoft konferenciáját. Késő van, de tartsatok ki, nem lesz hosszú. Cserébe Assassin's Creed, Splinter Cell és Watch Dogs a jutalmatok.

E3 2013: Nézd élőben a Ubisoft konferenciáját!

A Ubisoft konferenciáját szoktuk a leginkább várni általában, idén sincs ez másképp. A Gamekapcson élőben követheted a konferencia közvetítését, a streameket erre találod!

Már a next-gen Splinter Cellen ötletelnek

A Ubisoft a jövőben is kiemelt fontosságú szériaként tekint a Splinter Cellre, ebből kifolyólag természetesen a következő generáció alatt is kapunk folytatásokat hozzá. Az is biztos, hogy Sam Fisher visszatér.

Fejlesztői naplón a Splinter Cell: Blacklist

Újabb fejlesztői napló érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, amiben a Ubisoft munkatársa a játék kooperatív módjáról beszél: mint kiderült, karakterfüggő, hogy milyen játékstílust kell alkalmaznunk majd.

Splinter Cell: Blacklist - ismerd meg Fisher társát!

Új előzetes érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, a videó a kooperatív módot és Sam Fisher társát, Isaac Briggs CIA-ügynököt mutatja be. Nyilván a legjobb katonának is jól jön, ha valaki bakot tart neki.