Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

E3 2012: Képeken a Splinter Cell hatodik része!

Bár a Ubisoft sajtókonferenciája csak éjfélkor várható, úgy tűnik, jó előre sikerült lelőni az egyik meglepetést: a korábbi pletykáknak megfelelően érkezik a Splinter Cell hatodik része, ami a Blacklist névre hallgat. Már befutottak az első screenshotok is, azonnal vessetek rájuk egy pillantást!

E3 2012: Bejelentik az új Splinter Cellt?

A pletykák szerint a Ubisoft a jövő heti E3-on végre bejelenti a Splinter Cell hatodik részét, legalábbis a NeoGAF fórumain erről olvasni mostanság. Az információt megszellőztető úriember állítólag már látta a játék promóanyagát, Sam Fisher jobb formában van, mint valaha, nyoma sincs az ősz hajszálaknak!

Folytatásokon érdemes új ötleteket kipróbálni

Legalábbis Jade Raymond, a Ubisoft Toronto vezetője úgy gondolja, hogy a friss ötleteket, a kísérletezést legjobban a folytatásokban lehet elsütni, mert ezek biztos alapot adnak, így még ha be is fuccsolnak, a játék többi része még mindig eladhatja az anyagot a rajongóknak.

Itt az első Splinter Cell 6 kémfotó

Szeretjük, amikor a kiadók vagy a fejlesztők akarata, vagy tudta nélkül történik valami. Valószínűleg ez eshetett meg most is, kikerült ugyanis egy kémfotó a Ubisoft Toronto hangos szobájából, melyen egy picit látszik az új Splinter Cell 6 főképernyője is. Nem sok, de legalább valami.

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.

Splinter Cell 6 - bemutatkozik a Ubisoft Toronto

A múlt hét végén robbant a hír, miszerint napjaink egyik legszexisebb designerre dolgozik a Splinter Cell következő epizódján, Jade Raymond ezúttal a frissen megalakult torontói székhelyű stúdió munkálataiért lesz felelős. A kulcsemberekről rántja le a leplet a csapat bemutatkozó videója, é itt lesz Sam Fisher is.

Biztosan készül a Splinter Cell 6

Ami korábban még csak pletyka szintjén létezett, az most úgy néz ki, hogy megerősítést nyert. Jade Raymond kotyogta el, hogy stúdiójával már javában dolgoznak a következő Splinter Cell játékon, ami a számozásból ítélve egy újabb teljesértékű nagyrész lesz.

Készül a következő Splinter Cell játék

A Splinter Cell: Conviction folytatását máris fejlesztik, a project azonban átkerült az Assassin's Creed készítőihez, a Ubisoft Toronto stúdióhoz.

Jade Raymond a Ubisoft Toronto főnöke

Jade Raymond, az Assassins Creed első részének producere abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Ubisoft őt nevezte ki a torontói képviselet fejesének.