Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
1359183642

Splinter Cell: Blacklist - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

A Ubisoft bejelentette a Splinter Cell: Blacklist gyűjtői kiadását, amelyben egy Paladin nevű távirányítású repülőgépet tehetnek magukévá a rajongók, a hangzatos ingame extrákról már nem is beszélve.
1359028816

Négy új képen a Splinter Cell: Blacklist

A visszaszámlálás elkezdődött: a terroristák folyamatosan támadják az Egyesült Államok érdekeltségébe tartozó bázisokat. 12 ellenséges csoport vár likvidálásra, melyek feketelistára kerültek. Sam Fisher újra akcióban!
1358856059

Nem fog késni a PC-s Splinter Cell: Blacklist

A Ubisoft letette a nagy esküt, miszerint a konzolos változatokkal egy időben kerül a boltok polcaira a PC-s Splinter Cell: Blacklist. A franciák helyében óvatosan bánnánk az ilyen nyilatkozatokkal, de ne legyen igazunk.
1358357987

Augusztusra csúszik a Splinter Cell: Blacklist

Sajnos rossz hírrel szolgálhatunk a nap végén. A Ubisoft bejelentette, hogy mégsem jelenik meg tavasszal a Splinter Cell: Blacklist - az új dátum szerint augusztus végén érkezik Sam Fisher új kalandja. Kárpótlás-trailer érkezett.
1355486400

Splinter Cell: Blacklist - így fejlődött a látvány

Új trailert kapott a Splinter Cell hatodik felvonása, ezúttal azt vehetjük szemügyre, miként fejlődött a látvány. A Blacklist természetesen szebb lett, a változást a különböző effektekben kell keresni.
1354798832

A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!
1354370454

Splinter Cell: Blacklist - nem az ölés a lényeg

Békésebb beállítottságú játékosoknak egyetlen ártatlan életet sem kell kioltaniuk a Splinter Cell: Blacklistben. Sam Fisher több mint kilencvenféleképpen tudja ártalmatlanítani a gazfickókat. Nézzük meg közelebbről!
1354017626

Splinter Cell: Blacklist - vegyes harcművészet

Sam Fisher látványos közelharci kunsztjait olyan harcművészeti ágak ihlették, mint a karate, a kung fu és a jujitsu. A motion capture munkálataiban hűen vissza is adják a brutális fogásokat. Tekintsünk a színfalak mögé!
1352962800

Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.
1352876400

Splinter Cell: Blacklist - új gameplay jelenet

Az E3-as demót már vagy húsz különböző tálalásban láttuk, a Splinter Cell: Blacklist legutóbbi kedvcsinálója viszont végre eddig nem látott jelenetet tartalmaz - még ha nem is túl hosszú darabbal van dolgunk. A Ubisoft új videósorozatot indít, amiben Sam Fisher mozdulatait mutatja be majd be.