Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - nem az ölés a lényeg

Békésebb beállítottságú játékosoknak egyetlen ártatlan életet sem kell kioltaniuk a Splinter Cell: Blacklistben. Sam Fisher több mint kilencvenféleképpen tudja ártalmatlanítani a gazfickókat. Nézzük meg közelebbről!

Splinter Cell: Blacklist - vegyes harcművészet

Sam Fisher látványos közelharci kunsztjait olyan harcművészeti ágak ihlették, mint a karate, a kung fu és a jujitsu. A motion capture munkálataiban hűen vissza is adják a brutális fogásokat. Tekintsünk a színfalak mögé!

Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.

Splinter Cell: Blacklist - új gameplay jelenet

Az E3-as demót már vagy húsz különböző tálalásban láttuk, a Splinter Cell: Blacklist legutóbbi kedvcsinálója viszont végre eddig nem látott jelenetet tartalmaz - még ha nem is túl hosszú darabbal van dolgunk. A Ubisoft új videósorozatot indít, amiben Sam Fisher mozdulatait mutatja be majd be.

Wii U-ra is elkészülhet az új Splinter Cell

Egyre több jel mutat arra, hogy a Splinter Cell: Blacklist a Nintendo új konzolján is tiszteletét teszi majd. Persze a korábbiak ismeretében ez aligha lenne meglepő, csak éppen a Ubisoft még mindig titkolózik a Wii U-s változatot illetően, ezért vagyunk kénytelenek találgatni.

Itt a nagy Splinter Cell-bejelentés: jön a képregény

A Ubisoft - az ígéreteknek megfelelően - előrukkolt a Splinter Cell: Blacklisthez kapcsolódó "nagy" bejelentéssel. Bevalljuk, többre számítottunk, mint egy szimpla képregényre, amely a Convicition és a Blacklist közti eseményeket meséli el grafikus formában. Pedig pontosan erről van szó.

Splinter Cell-bejelentés közeleg

A Ubisoft a Facebook-oldalán tett közzé egy teaser képet, ami egy Splinter Cellel kapcsolatos bejelentést hivatott beharangozni. Hogy mi lehet az, arról sejtésünk sincs, talán a Blacklist valamelyik újdonságát fogja leleplezni a francia kiadó. Addig is tessék lájkolni és megosztani!

Splinter Cell: Blacklist - válogatott módszerek

Vadiúj trailer landolt nálunk a Splinter Cell: Blacklistből, amely bemutatja azokat a különböző módszereket, amiket Sam Fisher alkalmazhat küldetései során. Egyébként ötféle szabadságot kínál a játék, ebből négyet ecsetel a videó. Az utolsó az előző négy védelmét szolgálja. Ütős lesz!

Splinter Cell: Blacklist - lopakodj szellem módjára!

Ütős és végletekig higgadt játékmeneti felvétel landolt az új Splinter Cellből. A Blacklistet számos módon játszhatjuk végig: ha akcióra vágyunk, fedezékből-fedezékbe lavírozhatunk végig a pályákon, szorgalmasan irtva a rosszfiúkat, de létezik a megfontolt lopakodós stílus is. Lássuk!

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!