Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - trailer a Wii U-s verzióról

A Ubisoft ma elemében van, egy Splinter Cell: Blacklist-előzetest is kidobott, ami a játék Wii U-s változatát mutatja be. Természetesen a hangsúly a GamePad nyújtotta lehetőségeken van.

Splinter Cell: Blacklist - befutott a borítókép

A Ubisoft bemutatta Sam Fisher következő kalandjának hivatalos dobozfotóját. Ennyi a hír konkrét tartalma, de a rajongók bizonyára elidőznek majd a részleteken. A Splinter Cell: Blacklist augusztus végén érkezik.

Lopakodós előzetes a Splinter Cell: Blacklistről

Sunnyogásra kihegyezett trailert kaptunk Sam Fisher legújabb kalandjáról. A Splinter Cell: Blacklist folytatja a hagyományokat: legfőbb célunk, hogy láthatatlanok maradjunk az ellenség figyelő tekintette előtt.

Wii U-ra is jön a Splinter Cell: Blacklist

A Ubisoft gyakorlatilag a Nintendo legfontosabb third-party partnere, meg is lepődtünk volna, ha pont a Splinter Cell: Blacklist nem fog megjelenni a Wii U-ra. Nos, meg fog, ráadásul nem is kell rá többet várni.

GDC 2013: Ma már kevés AAA-játéknak van hely

Jade Raymond, a Ubisoft torontói stúdiójának vezetője szerint a free-to-play játékok elterjedése miatt ma már nagyjából évi 10 tripla A-s játéknak jut hely a piacon, ezeknek viszont tökéletesnek kell lenniük.

Splinter Cell: Blacklist - vadonatúj jelenetek

A Ubisoft Montreal munkatársainak közbenjárásával friss és ropogós gameplay jelenetekkel gazdagodtunk a Splinter Cell: Blacklistből. Sam ezúttal egy elhagyatott malomban tizedeli meg az ellenség sorait.

Splinter Cell: Blacklist - terítéken az éjjellátó

A szanaszét szabdalt gyűjtői csomagok után jöjjön valami más: rövid előzetest kaptunk a Splinter Cell: Blacklistből, ami a sorozat visszatérő kütyüjét, az éjjellátó szemüveget mutatja be.

Splinter Cell: Blacklist - a speciális kiadásokról

Többféle gyűjtői kiadást kap az augusztus 20-án megjelenő Splinter Cell: Blacklist - tudtuk meg a Ubisofttól. Ha rajongó vagy, minden földi jóban tobzódhatsz, s akár egy Sam Fisher-figurát is zsákmányolhatsz.

Splinter Cell: Blacklist - újabb gameplay jelenetek

A sokat látott E3-as demó után jöjjön végre valami más: a Ubisoft egy sajtórendezvény keretei között mutogatta a játékot, innen érkezett egy kötelező jelleggel megtekintendő gameplay videó.

Új képek érkeztek a Splinter Cell: Blacklistből

Már majdnem itt volt a kezeink között, mikor a Ubisoft bejelentette, hogy csúszik a Splinter Cell: Blacklist - sebaj, úgy fest, a készítők bőségesen adagolják majd a látnivalókat belőle!