Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - részletek a multiról

A Ubisoft egy új trailerrel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Splinter Cell: Blacklist többjátékos mókájáról. Kiderült, hogy kétféle Spies vs. Mercs játékmódnak örülhetünk a lopakodós címben.

Bréking: magyar felirattal jön az új Splinter Cell

Látva az Assassin's Creed III sikerét, a PlayOn úgy döntött, hogy a Splinter Cell: Blacklistet is magyar felirattal küldi a boltokba PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on. Egyedül a Wii U-s verzió honosításáról kell lemondanunk.

Splinter Cell: Blacklist - ilyen a Spies vs. Mercs

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft felfedte a Splinter Cell: Blacklist Spies vs. Mercs játékmódját, amely korábban is közkedvelt multis szórakozásnak bizonyult a rajongók körében. Az alapfelállás mit sem változott.

Splinter Cell: Blacklist - teaseren a Spies vs. Mercs

A Blacklistben is visszatér a Splinter Cell-sorozat egyik legkedveltebb többjátékos módja, a Spies vs. Mercs. Ahogy a cím is mutatja, a kémek és a zsoldosok csapnak össze a meccseken. A mód május 2-án mutatkozik be.

Splinter Cell: Blacklist - trailer a Wii U-s verzióról

A Ubisoft ma elemében van, egy Splinter Cell: Blacklist-előzetest is kidobott, ami a játék Wii U-s változatát mutatja be. Természetesen a hangsúly a GamePad nyújtotta lehetőségeken van.

Splinter Cell: Blacklist - befutott a borítókép

A Ubisoft bemutatta Sam Fisher következő kalandjának hivatalos dobozfotóját. Ennyi a hír konkrét tartalma, de a rajongók bizonyára elidőznek majd a részleteken. A Splinter Cell: Blacklist augusztus végén érkezik.

Lopakodós előzetes a Splinter Cell: Blacklistről

Sunnyogásra kihegyezett trailert kaptunk Sam Fisher legújabb kalandjáról. A Splinter Cell: Blacklist folytatja a hagyományokat: legfőbb célunk, hogy láthatatlanok maradjunk az ellenség figyelő tekintette előtt.

Wii U-ra is jön a Splinter Cell: Blacklist

A Ubisoft gyakorlatilag a Nintendo legfontosabb third-party partnere, meg is lepődtünk volna, ha pont a Splinter Cell: Blacklist nem fog megjelenni a Wii U-ra. Nos, meg fog, ráadásul nem is kell rá többet várni.

GDC 2013: Ma már kevés AAA-játéknak van hely

Jade Raymond, a Ubisoft torontói stúdiójának vezetője szerint a free-to-play játékok elterjedése miatt ma már nagyjából évi 10 tripla A-s játéknak jut hely a piacon, ezeknek viszont tökéletesnek kell lenniük.

Splinter Cell: Blacklist - vadonatúj jelenetek

A Ubisoft Montreal munkatársainak közbenjárásával friss és ropogós gameplay jelenetekkel gazdagodtunk a Splinter Cell: Blacklistből. Sam ezúttal egy elhagyatott malomban tizedeli meg az ellenség sorait.