Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - még egy előzetes

Nehogy már pont ma ne nézzünk meg egy jó kis Splinter Cell-előzetest! Ki áll a Feketelista mögött? Mi az a Feketelista? Ezekre a kérdésekre keresünk választ az új trailerben.

Így kezdődik a Splinter Cell: Blacklist

Nem mintha szűkölködnénk a Splinter Cell: Blacklist-előzetesekben, de még így is tudjuk emelni a tétet: befutott a játék első tizenöt percét megörökítő felvétel, a türelmetlenebbek már nézhetik is.

Splinter Cell: Blacklist - mi vagyunk a zsoldosok

"Mi vagyunk a zsoldosok, kezünk sose dolgozott, kardot lándzsát hordozott, ruhánk mégse foltozott! Sziklakőből az ágyunk, puha ágyra nem vágyunk! Senki fiát nem szánjuk, ha meglátjuk, levágjuk!"

Splinter Cell: Blacklist - mozog a Spies vs. Mercs

A Ubisoft most bevezet minket a Spies vs. Mercs többjátékos üzemmód rejtelmeibe, azon belül is a kémek szemszögéből csodálhatjuk meg az eseményeket - fejlesztői kommentárral megspékelve.

Splinter Cell: Blacklist - a párduc és a szellem

Vadiúj trailer érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, melyben Sam Fisher háromféle játékstílusát mutatják be nekünk a Ubisoft illetékesei. Lopakodj, vagy harcolj - a lényeg az, hogy teljesítsd a rád bízott feladatot.

Hiányzott a Ubisoftnak a Ghost Recon

Megérkezett a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentése: az elmúlt három hónapban jelentősen zsugorodott a kiadó forgalma a tavalyi évhez képest, miután nem jelent meg igazi nagy címe.

Új előzetesen a Splinter Cell: Blacklist

Megérkezett a Splinter Cell: Blacklist sokadik előzetese, ezúttal nem feltétlenül a játékmenet, inkább a hangulat és a kedvcsinálás kapja a főszerepet. Még egy hónapig kell kibírni!

Splinter Cell: Blacklist - újabb tíz perc

A VG247 exkluzív gameplay felvételt szervált a Splinter Cell: Blacklistről, a tízperces videó a játék első küldetését mutatja be. Ennek fényében kattints tovább, nem árt, ha marad meglepetés a megjelenés után is!

Splinter Cell: Blacklist - gáz van

A Ubisoft új gameplay trailerrel kedveskedett a Splinter Cell-rajongóknak, főhősünk ezúttal egy louisianai földgáz-üzemet keres fel némi terroristavadászat céljából. Sam a lopakodásra esküszik.

Splinter Cell: Blacklist - videón a Spies vs. Mercs

Azon belül is a klasszikus felállásba tekinthetünk bele a Ubisoft közösségi menedzserének jóvoltából. A 2v2 küzdelmekre kihegyezett módban mind a kémek, mind pedig a zsoldosok erősségeit is felsorolják.