Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - minden, amit tudnod kell

Ha úgy érzed, az eddig megjelent előzetesek nem mutattak eleget a Splinter Cell soron következő részéből, a mostani trailer után egészen biztos nem lesz hiányérzeted. Mert hétperces, és minden benne van.

Elkészült a Splinter Cell: Blacklist

Végre aranylemezen a Splinter Cell: Blacklist, most már csak azért kell szurkolni, hogy a játék sorozatgyártásakor minden rendben menjen. Két hét múlva megjelenés, azt már fél lábon is kibírjuk!

Splinter Cell: Blacklist - még egy előzetes

Nehogy már pont ma ne nézzünk meg egy jó kis Splinter Cell-előzetest! Ki áll a Feketelista mögött? Mi az a Feketelista? Ezekre a kérdésekre keresünk választ az új trailerben.

Így kezdődik a Splinter Cell: Blacklist

Nem mintha szűkölködnénk a Splinter Cell: Blacklist-előzetesekben, de még így is tudjuk emelni a tétet: befutott a játék első tizenöt percét megörökítő felvétel, a türelmetlenebbek már nézhetik is.

Splinter Cell: Blacklist - mi vagyunk a zsoldosok

"Mi vagyunk a zsoldosok, kezünk sose dolgozott, kardot lándzsát hordozott, ruhánk mégse foltozott! Sziklakőből az ágyunk, puha ágyra nem vágyunk! Senki fiát nem szánjuk, ha meglátjuk, levágjuk!"

Splinter Cell: Blacklist - mozog a Spies vs. Mercs

A Ubisoft most bevezet minket a Spies vs. Mercs többjátékos üzemmód rejtelmeibe, azon belül is a kémek szemszögéből csodálhatjuk meg az eseményeket - fejlesztői kommentárral megspékelve.

Splinter Cell: Blacklist - a párduc és a szellem

Vadiúj trailer érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, melyben Sam Fisher háromféle játékstílusát mutatják be nekünk a Ubisoft illetékesei. Lopakodj, vagy harcolj - a lényeg az, hogy teljesítsd a rád bízott feladatot.

Hiányzott a Ubisoftnak a Ghost Recon

Megérkezett a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentése: az elmúlt három hónapban jelentősen zsugorodott a kiadó forgalma a tavalyi évhez képest, miután nem jelent meg igazi nagy címe.

Új előzetesen a Splinter Cell: Blacklist

Megérkezett a Splinter Cell: Blacklist sokadik előzetese, ezúttal nem feltétlenül a játékmenet, inkább a hangulat és a kedvcsinálás kapja a főszerepet. Még egy hónapig kell kibírni!

Splinter Cell: Blacklist - újabb tíz perc

A VG247 exkluzív gameplay felvételt szervált a Splinter Cell: Blacklistről, a tízperces videó a játék első küldetését mutatja be. Ennek fényében kattints tovább, nem árt, ha marad meglepetés a megjelenés után is!