Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.

E3 2012: Splinter Cell platformok, új színész

Nem kellett sokat várni a Splinter Cell: Blacklist első fejlesztői naplójára. a tegnapi őrület után már meg is érkezett. A készítők megerősítették a platformokat, ezen kívül pedig bejelentették, hogy az eddig Fishert játszó színész helyére egy fiatal tehetséget találtak az új epizódra.

E3 2012: Újra mozgásban a Splinter Cell: Blacklist

Naná, hogy a Ubisoft nem hagyta otthon a Splinter Cell: Blacklistet, még akkor sem, amikor a Microsoft ellopta a meglepetés erejét. Egy játékmeneti demóban kísérhetjük nyomon Sam Fishert, aki egy percet nem öregedett a Convicition óta. Lopakodás, high-tech kütyük és akció.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Splinter Cell: Blacklist bejelentés

A Microsoft sajtókonferenciáján hivatalosan is bemutatták a Splinter Cell: Blacklistet, a sorozat hatodik részét. A játék jövőre jelenik meg, és bár a platformlista még nem ismert, az biztos, hogy Xbox 360-on Kinect-támogatással jön az anyag. Gameplay felvételünk is van róla természetesen!

E3 2012: Képeken a Splinter Cell hatodik része!

Bár a Ubisoft sajtókonferenciája csak éjfélkor várható, úgy tűnik, jó előre sikerült lelőni az egyik meglepetést: a korábbi pletykáknak megfelelően érkezik a Splinter Cell hatodik része, ami a Blacklist névre hallgat. Már befutottak az első screenshotok is, azonnal vessetek rájuk egy pillantást!

E3 2012: Bejelentik az új Splinter Cellt?

A pletykák szerint a Ubisoft a jövő heti E3-on végre bejelenti a Splinter Cell hatodik részét, legalábbis a NeoGAF fórumain erről olvasni mostanság. Az információt megszellőztető úriember állítólag már látta a játék promóanyagát, Sam Fisher jobb formában van, mint valaha, nyoma sincs az ősz hajszálaknak!

Folytatásokon érdemes új ötleteket kipróbálni

Legalábbis Jade Raymond, a Ubisoft Toronto vezetője úgy gondolja, hogy a friss ötleteket, a kísérletezést legjobban a folytatásokban lehet elsütni, mert ezek biztos alapot adnak, így még ha be is fuccsolnak, a játék többi része még mindig eladhatja az anyagot a rajongóknak.

Itt az első Splinter Cell 6 kémfotó

Szeretjük, amikor a kiadók vagy a fejlesztők akarata, vagy tudta nélkül történik valami. Valószínűleg ez eshetett meg most is, kikerült ugyanis egy kémfotó a Ubisoft Toronto hangos szobájából, melyen egy picit látszik az új Splinter Cell 6 főképernyője is. Nem sok, de legalább valami.