Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - bővített E3-as előzetes

Ha azt hiányoltad az E3-as előzetesből, hogy mindenféle unalmas információ és szöveg legyen benne, akkor örömmel jelenthetem, hogy a Ubisoft pótolta a hiányt: az E3-as előzetes kibovített változatában mindenféle dolgot tudhatunk meg a játékról, meg azért némi új képanyag is van benne.

Márciusban jön a Splinter Cell: Blacklist?

Noha a Ubisoft azt már megerősítette korábban, hogy a Splinter Cell: Blacklist valamikor 2013 tavaszán kerülhet boltokba, az Amazon brit részlege már napra pontos dátumot is közölt a játék adatlapján, egyúttal az előrendelőknek szánt különleges kiadás tartalmát is megszellőztette.

A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.

Splinter Cell: Blacklist - teaser, lesz Wii U-verzió?

Az E3 után nehéz érdemleges híranyagot találni, de azért egy jó kis Splinter Cell: Blacklist kedvcsinálónak mindig lesz helye a Gamekapcson. A mostani előzetes ugyan rövid, és semmi újat nem mutat a korábban látott anyagokhoz képest, de hangulatosnak nagyon hangulatos.

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.

E3 2012: Splinter Cell platformok, új színész

Nem kellett sokat várni a Splinter Cell: Blacklist első fejlesztői naplójára. a tegnapi őrület után már meg is érkezett. A készítők megerősítették a platformokat, ezen kívül pedig bejelentették, hogy az eddig Fishert játszó színész helyére egy fiatal tehetséget találtak az új epizódra.

E3 2012: Újra mozgásban a Splinter Cell: Blacklist

Naná, hogy a Ubisoft nem hagyta otthon a Splinter Cell: Blacklistet, még akkor sem, amikor a Microsoft ellopta a meglepetés erejét. Egy játékmeneti demóban kísérhetjük nyomon Sam Fishert, aki egy percet nem öregedett a Convicition óta. Lopakodás, high-tech kütyük és akció.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Splinter Cell: Blacklist bejelentés

A Microsoft sajtókonferenciáján hivatalosan is bemutatták a Splinter Cell: Blacklistet, a sorozat hatodik részét. A játék jövőre jelenik meg, és bár a platformlista még nem ismert, az biztos, hogy Xbox 360-on Kinect-támogatással jön az anyag. Gameplay felvételünk is van róla természetesen!