Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Splinter Cell: Blacklist - újabb gameplay jelenetek

A sokat látott E3-as demó után jöjjön végre valami más: a Ubisoft egy sajtórendezvény keretei között mutogatta a játékot, innen érkezett egy kötelező jelleggel megtekintendő gameplay videó.

Új képek érkeztek a Splinter Cell: Blacklistből

Már majdnem itt volt a kezeink között, mikor a Ubisoft bejelentette, hogy csúszik a Splinter Cell: Blacklist - sebaj, úgy fest, a készítők bőségesen adagolják majd a látnivalókat belőle!

Splinter Cell: Blacklist - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

A Ubisoft bejelentette a Splinter Cell: Blacklist gyűjtői kiadását, amelyben egy Paladin nevű távirányítású repülőgépet tehetnek magukévá a rajongók, a hangzatos ingame extrákról már nem is beszélve.

Négy új képen a Splinter Cell: Blacklist

A visszaszámlálás elkezdődött: a terroristák folyamatosan támadják az Egyesült Államok érdekeltségébe tartozó bázisokat. 12 ellenséges csoport vár likvidálásra, melyek feketelistára kerültek. Sam Fisher újra akcióban!

Nem fog késni a PC-s Splinter Cell: Blacklist

A Ubisoft letette a nagy esküt, miszerint a konzolos változatokkal egy időben kerül a boltok polcaira a PC-s Splinter Cell: Blacklist. A franciák helyében óvatosan bánnánk az ilyen nyilatkozatokkal, de ne legyen igazunk.

Augusztusra csúszik a Splinter Cell: Blacklist

Sajnos rossz hírrel szolgálhatunk a nap végén. A Ubisoft bejelentette, hogy mégsem jelenik meg tavasszal a Splinter Cell: Blacklist - az új dátum szerint augusztus végén érkezik Sam Fisher új kalandja. Kárpótlás-trailer érkezett.

Splinter Cell: Blacklist - így fejlődött a látvány

Új trailert kapott a Splinter Cell hatodik felvonása, ezúttal azt vehetjük szemügyre, miként fejlődött a látvány. A Blacklist természetesen szebb lett, a változást a különböző effektekben kell keresni.

A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!

Splinter Cell: Blacklist - nem az ölés a lényeg

Békésebb beállítottságú játékosoknak egyetlen ártatlan életet sem kell kioltaniuk a Splinter Cell: Blacklistben. Sam Fisher több mint kilencvenféleképpen tudja ártalmatlanítani a gazfickókat. Nézzük meg közelebbről!

Splinter Cell: Blacklist - vegyes harcművészet

Sam Fisher látványos közelharci kunsztjait olyan harcművészeti ágak ihlették, mint a karate, a kung fu és a jujitsu. A motion capture munkálataiban hűen vissza is adják a brutális fogásokat. Tekintsünk a színfalak mögé!