Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1303556428

Uncharted 3 - ismét pörög a multi

A GTTV mikronvégre kapta az Uncharted 3: Drake's Deception rendezőjét, hogy ugyan legyen már olyan kedves pár újabb titkot megosztani nagyközönséggel. Justin Richmond ennek eleget is tett, ennek folyományaként néhány új többjátékos pillanattal kápráztatta el a nézősereget.
1303203635

Először mozgásban az Uncharted 3 multija

A Naughty Dog arra gyúr, hogy a PlayStation 3 egyik legéletképesebb multiplayerét tegye le az asztalra az Uncharted 3-ban, mely közkedvelt és kikerülhetetlen szereplője legyen az online csatáinknak. Végre mozgás közben is megtekinthetjük, hogy a fejlesztők miként látják a többjátékos mókát.
1303120827

Uncharted 3 - újabb multiplayer infók

A Naughty Dog külön bejáratú rendezvényén mutatta be az Uncharted 3-at, és újabb tudnivalókat tett közzé a többjátékos üzemmódról. Ami már biztos, hogy lesz osztott képernyős üzemmód, valamint bétateszt is indul július folyamán. A fejlesztők külön hangsúlyozták, hogy a PS3 egyik online húzócímének szánják.
1302507000

Uncharted 3 - újabb sztori és játékmenet részletek

Minél többet tudunk meg az Uncharted 3-ból, annál izgalmasabbnak és érdekesebbnek hangzik. A készítők most beszéltek kicsit a sivatag köré épülő játékmenetről, s elejtettek néhány apróságot a sztorival kapcsolatban is. Úgy tűnik, ez a kaland minden eddigit felülmúl majd.
1302174048

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!
1301824800

Még jobb multiplayer az Uncharted 3-ban

Legalábbis a Naughty Dog terve az, hogy a második rész többjátékos területein komoly javításokat és fejlesztéseket eszközölnek. A fejlesztők célja egyértelműen az, hogy az Uncharted 3: Drake's Deception ott szerepeljen az alap PlayStation 3-as multiplayer játékok között.
1299657600

Uncharted 3 - videón és képeken az új főgonosz

A Sony és a Naughty Dog bemutatta az Uncharted 3: Drake's Deception új főgonoszát: a rosszfiú ezúttal paradox módon nő lesz, méghozzá annak a titkos társaságnak a feje, amelyik I. Erzsébet uralkodása idején alakult meg. Képek és egy videó is érkezett a hölgyeményről, nézzétek meg!
1298293246

Újabb Uncharted 3 hírmorzsák

Nathan Drake az arab sivatagba indul egy újabb akciódús expedícióra, a kaland újabb részletiről hullott most le a lepel. Amellett, hogy megnyerőbben néz ki mint korábban, hősünk a harmadik fejezetre érik be igazán. Reméljük, minden rajongó bizalommal fogadja a friss tudnivalókat.
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1293603634

Uncharted 3 - mozgásban a Chateau pálya

Az olasz Eurogamer jóvoltából két gameplay videóban is gyönyörködhetünk. A helyszín már ismerős: a lángokban álló kastélyba nyerhetünk bepillantást, némi fegyveres tűzharccal kiegészítve. Az Uncharted 3: Drake's Deceptionben a harc még kicsit féllábon áll, ennek ellenére a látvány pazar.