Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
Típus: Akció

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Ismerős térképekkel bővült az Uncharted 3 multija

A Naughty Dog bejelentette, hogy elkészült az első Flashback Pack, melyben négy korábban látott multiplayer térképet kapnak a rajongók az Uncharted 3-hoz. Az új változatok teljesen a mai kor igényeihez igazodnak, szebbek lettek - kérdés, hogy van-e olvasóink között, akit érdekel még az online móka.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.

Retteg a nextgentől a Naughty Dog

A Naughty Dog készíti a jelenlegi generáció legszebb játékait, úgyhogy mondhatjuk, hogy eléggé jól kiismerték a PlayStation 3 képességeit, s ki tudják használni annak közel teljes erejét. Nem csoda hát, hogy ennyi tapasztalat után a stúdió nagyon fél a következő generációtól.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

The Last of Us-utalás az Uncharted 3-ban?

A hírek szerint a Sony meglehetősen tudatosan készült a hétvégén bemutatandó The Last of Us promózására: már az Uncharted 3-ban is elrejtettek egy utalást az új PS3-exkluzívra vonatkozóan. Persze a feltételezés csak akkor állja meg a helyét, ha elhisszük, hogy egy gyilkos gombafajról szól majd a játék.

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.