Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
Típus: Akció

Uncharted 3 launch trailer, hatalmas marketing

Habár még egy kicsit várni kell a hivatalos megjelenésig, a Naughty Dog nagy izgalmában már kiadta az Uncharted 3 launch trailert. Láthatunk egy rakás új helyszínt, némi szöveget, meg egy csomó, fantasztikusan festő akciójelenetet, ami alapján beindulhat a fantáziánk.

Grafikailag nem ugrik akkorát az Uncharted 3

Az a helyzet a nagy platform-exkluzívokkal, hogy az újabb részektől mindenki valami hatalmas ugrást vár, s nem csak játékmenetben. Ezektől a címektől várjuk azt, hogy megmutassák, mire is képes valójában az adott konzol. Nos, az Uncharted 3 esetében kicsit nehezebb a helyzet.

Aranyba ment az Uncharted 3

Nem csak az év egyik legjobban várt PlayStation 3 játéka, de akár az év játéka címre is esélyes anyag érte el a végső mérföldkövet: aranyba ment az Uncharted 3. A vásárlók pedig nem csak, hogy betekinthetnek a kulisszák mögé, de még egy Starhawk bétakulccsal is gazdagodnak.

Uncharted 3 - sivatagi randalírozás

Az IGN jóvoltából viszonylag hosszú, ötperces gameplay videó érkezett az Uncharted harmadik részéről. A demóban a sokat látott sivatagi pálya kerül bemutatásra, egészen onnan, hogy Nathan átvág a sivatagon, odáig, hogy bejut a környéken lévő faluba, ahol természetesen csupa rosszarcú várja.

Aranylemezen az Uncharted 3: Drake’s Deception

A Naughty Dog sikervárományos akció-kalandjátékának munkálatai végre befejeződtek, tudtuk meg Arnie Meyertől, a fejlesztők fejesétől. Bár még nem nyerte el végleges formáját, azt majd a Sony teszi meg a tanúsítási folyamatok során - de a csapat már kiadta a kezéből a mesterpéldányt.

PSN Pass kell az Uncharted 3 multijához

Éppen csak pár hírrel lejjebb írtunk arról, hogy a kalózkodás néha akár hasznos is lehet, de úgy látszik, a Sony nem ért egyet a dologgal. Sőt, a használt játékok árusítását is igyekeznek visszaszorítani a PSN Pass használatával, melyet az epekedve várt Uncharted 3 is bevet majd.

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.

Eredetileg fantasynek készült az Uncharted

Ha valamiről, az Unchartedről sosem gondoltuk volna, hogy egykor fantasy játéknak készült, pedig a Naughty Dog szerint nagyon is: bár a játékmenet ötlete valószínűleg nem változott túlzottan, a fantasy körítést végül a Sony nyomására cserélték le a srácok valami realisztikusabbra.

320 GB-os PS3-mal jelenik meg az Uncharted 3

Ami a Gears of War 3 az Xbox 360-on, az valószínűleg az Uncharted 3 a PlayStation 3-on (hú, mennyi 3-as). Idén mindkét legendás trilógia lezárul, de a Naughty Dog gondol azokra is, akik még el sem kezdték az egészet: nekik ajánlott a játék egy példányával egybecsomagolt PS3 bundle.

Uncharted 3 - megérkezett az első TV-reklám

Az NFL tegnapi szezonnyitó meccsének szünetében vetítették le az első Uncharted 3: Drake's Deception tévéreklámot, és mint ilyen, az anyag meglehetősen rövid, mégis elképesztően felcsigázza az embert. A játék november 1-jén érkezik, valószínűleg komoly marketingkampánnyal készül a Sony.