Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1324393200

Retteg a nextgentől a Naughty Dog

A Naughty Dog készíti a jelenlegi generáció legszebb játékait, úgyhogy mondhatjuk, hogy eléggé jól kiismerték a PlayStation 3 képességeit, s ki tudják használni annak közel teljes erejét. Nem csoda hát, hogy ennyi tapasztalat után a stúdió nagyon fél a következő generációtól.
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1323417600

The Last of Us-utalás az Uncharted 3-ban?

A hírek szerint a Sony meglehetősen tudatosan készült a hétvégén bemutatandó The Last of Us promózására: már az Uncharted 3-ban is elrejtettek egy utalást az új PS3-exkluzívra vonatkozóan. Persze a feltételezés csak akkor állja meg a helyét, ha elhisszük, hogy egy gyilkos gombafajról szól majd a játék.
1323183600

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.
1321880400

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.
1321002000

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.
1320930000

Rendesen fogy az Uncharted 3 is

Mert megérdemli, mondhatnánk. Hiába a túlzsúfolt szezon, a Battlefield 3 és az új Call of Duty, az Uncharted-rajongók lepcsaptak a boltokra és a játék példányaira. Ennek eredménye a sorozat történetében rekordot beállító elsőnapos leszállított mennyiség is.
1320753630

Uncharted 3 - utoljára a kulisszák mögött

A Naughty Dog hozta a kötelezőt az Uncharted 3-mal, igen tartalmas és szórakoztató kalandban lehet részünk Nathan Drake legújabb kalandjában, mely már a boltok polcain tanyázik. Az átvezetőkért felelős designer és a szinkronszínészek vitatják meg a történet mozgatórugóit.
1320406200

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
1320319153

Uncharted 3 teszt

Nehéz dolga van a fejlesztőknek, amikor harmadik részt kell készíteni, főleg akkor nagyon nehéz a dolguk, ha egy olyan címről van szó mint az Uncharted, ami az első epizódhoz képest olyan rengeteget fejlődött, olyan magasra helyezte a mércét, hogy ezt felülmúlni több, mint lehetetlen.