Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
Típus: Akció

Uncharted 3 - teher a levegőben

Folytatódik a GamesComon már megkezdett játékmeneti balhé a teherszállító repülőgépen, ahová Nathan Drake olyan leleményesen beszivárgott. Naná, hogy idő előtt lelepleződik, persze nincs veszve minden - aki már látott kalandfilmet, tudja, hogy a főhős a végén mindig jól jár. Mi is.

Uncharted 3 - a homokvihar szárnyra kap

A Naughty Dog nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az Uncharted 3 multija dinamikusan változó térképeken játszódjon, ne legyen statikus, amire figyelni kell a nagy gyilkokparádé közepette. Most egy érdekes aspektus került rögzítésre, nevezetesen a homokviharok, melyek teljesen felboríthatják a mérkőzéseket.

Uncharted 3 - Nolan North és a gyűjtői kiadás

Mindenki kedvenc szinkronszínésze, Nolan North beült egy kis baráti csevejre a Naughty Dog háza tájára, hogy bemutassa nekünk az Uncharted 3 gyűjtői kiadását. Főhősünk, a Nathan Drake baritonjáért felelős fiatalember kitesz magáért, nekünk is jól jönne a 99 dollárt kóstáló pack.

GC 2011: Újabb hat perc az Uncharted 3-ból

Ha az eddig megmutatott másfél perces trailertől letetted a hajadat, most nem lennék a helyedben, mert a fejbőrödet fogod kaparászni az izgalomtól. A tegnapi Sony konferencián levetített demó teljes hosszában megleshető, bónuszként pedig képeket csomagoltunk az érdeklődőknek!

GC 2011: Uncharted 3 - Drake és a repülőgép esete

Ha látványos játékmenetről van szó, akkor valószínűleg elég sokaknak rögtön az Uncharted jut eszébe. A tegnapi Sony konferencián látott előzetest most végre megoszthatjuk veletek, hogy együtt tátsuk a szánkat minden idők talán egyik legjobb akciójátéka előtt.

Visszatér a játékokhoz az Uncharted mozi

Ahogy arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, az Uncharted filmadaptációja új rendezőt kapott, miután David O. Russel nem tudta összeegyeztetni az elképzeléseit a producerekkel. Neil Burger most szólalt meg először a bejelentés óta, neki látszólag szerencsére megjött az esze.

Egymillióan játszanak az Uncharted 3 bétával

Még napok vannak hátra az Uncharted 3 bétatesztjének befejezéséig, de a Sony szerint máris elérte a játékosok száma az egymilliót. Ezek alapján kijelenthetjük: Nathan Drake legújabb kalandja a leginkább várt PS3-as történetek közé avanzsált, és különösen népszerű lesz a multiplayer is.

Megvan az Uncharted mozi új rendezője

Mint ismeretes, David O. Russel mégis visszalépett az Uncharted filmadaptációjának megrendezésétől, s bár benne volt a pakliban, hogy jó időre leáll a projekt, úgy néz ki, a Columbia Pictures nem tétlenkedik: megtalálták az új direktort, mégpedig Neil Burger, a Csúcshatás alkotója személyében.

Hasonlított a Bioshockra az eredeti Uncharted

A Naugthy Dog szerint népszerű akció-kaland sorozatuk első része egy ponton meglepő hasonlóságot mutatott a Bioshockkal. Bár a fejlesztés korai szakaszában még csak fogalmuk sem volt Rapture vízalatti világáról: ehhez hasonló pályát tartalmazott volna az Uncharted, de végül nem így lett.

Uncharted 3 béta - repteres Team Deathmatch

Kedvezőek a visszhangok az Uncharted 3 bétatesztjével kapcsolatban, sokan már hivatalosan el is köszöntek a Call of Dutytól, mivel a Naughty Dog kellően izgalmas és tartalmas többjátékos porciót katonázott ki a játékosoknak. Ezúttal az Airstrip nevezetű pályáról kaptunk egy gameplay jelenetet.