Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
Típus: Akció

Rendesen fogy az Uncharted 3 is

Mert megérdemli, mondhatnánk. Hiába a túlzsúfolt szezon, a Battlefield 3 és az új Call of Duty, az Uncharted-rajongók lepcsaptak a boltokra és a játék példányaira. Ennek eredménye a sorozat történetében rekordot beállító elsőnapos leszállított mennyiség is.

Uncharted 3 - utoljára a kulisszák mögött

A Naughty Dog hozta a kötelezőt az Uncharted 3-mal, igen tartalmas és szórakoztató kalandban lehet részünk Nathan Drake legújabb kalandjában, mely már a boltok polcain tanyázik. Az átvezetőkért felelős designer és a szinkronszínészek vitatják meg a történet mozgatórugóit.

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!

Uncharted 3 teszt

Nehéz dolga van a fejlesztőknek, amikor harmadik részt kell készíteni, főleg akkor nagyon nehéz a dolguk, ha egy olyan címről van szó mint az Uncharted, ami az első epizódhoz képest olyan rengeteget fejlődött, olyan magasra helyezte a mércét, hogy ezt felülmúlni több, mint lehetetlen.

Nézzük meg az Uncharted 3 első félóráját

Akció-kaland-fronton még mindig a Naughty Dog uralja a mezőnyt, PS3-fronton pedig még egyetlen más fejlesztőnek sem sikerült olyan emlékezetes és feszes tempójú játékot letennie az asztalra, mint amilyen az Uncharted-széria is számunkra. Itt az első harminc perc!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!

Uncharted 3 - három óra alatt kivégezve

Mintha mostanában divatos dolog lenne, hogy egy-egy fejlesztő olyan hamar végigtol egy játékot, ahogy csak lehet, aztán még világgá is kürtöli. Nos, a legutóbbi áldozat a hamarosan megjelenő Uncharted 3, az idő pedig a részek számával egyelő. Három óra.

Uncharted 3 - merengés a multiplayerről

Azt hitted, hogy miután részt vettél a játék bétatesztjében már mindent tudsz az Uncharted 3 többjátékos szegmenséről? Nagyon tévedsz! Mert ugye itt vannak nekünk a furmányos közelharci mozdulatok, melyek még a szimpla tűzharcnál is jobban néznek ki. A fejlesztők elmondják, hogy miért!

Uncharted 3 - mit jelent hősnek lenni?

A Sony kiadott egy rövid dokumentumfilmet az Uncharted 3 mellé, melynek rendezője Ed Zwick, aki többek között az Utolsó szamuráj és a Szerelmes Shakespeare munkálatait dirigálta. A The Hero’s Journeyt természetesen a Drake's Deception inspirálta, feltárja az akció-kaland műfaját.

Harrison Ford népszerűsíti az Uncharted 3-at

Kinek az arcával lehetne jobban eladni korunk talán legvelősebb kalandjátékát, mint Harrison Fordéval, aki többek között Indiana Jones megformálója. Elképzelhető, hogy Nathan Drake csupán egy zöldfülű kisfiú a Mester mellett. Az öreg kincsvadász segít a játék marketingjében, Japánban.